marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Fassbender este fondatorul imperiului Apple in primul trailer pentru "Steve Jobs"

S-a lansat primul trailer pentru filmul biografic "Steve Jobs", in care fondatorul imperiului Apple este jucat de Michael Fassbender.

Michael Fassbender este fondatorul imperiului Apple in primul trailer pentru Steve Jobs

Michael Fassbender il portretizeaza pe unul dintre oamenii care a schimbat lumea, Steve Jobs, in primul trailer pentru filmul omonim. Pelicula este una neconventionala si este formata din doar trei scene, care surprind momentele cheie din succesul lui Jobs, in care dezvaluia inventiile cu care a schimbat lumea.


Primul trailer se concentreaza pe modul in care a reusit sa inoveze, dar Danny Boyle nu pare sa ii creeze o imagine de erou fara cusur, ci din contra, va arata si partea mai putin placuta, latura dificila a lui Steve Jobs. In teaser, apar si Jeff Daniels sau Kate Winslet.


 


Acesta este al doilea film despre viata lui Steve Jobs, dupa Jobs, in care Ashton Kutcher il portretiza pe fondatorul Apple. Dar, desi asemanarea dintre cei doi era izbitoare, nu au fost prea multi cei care au laudat filmul. In schimb, Danny Boyle, castigator al unui Oscar cu Slumdog Millionaire, este clar ca nu mizeaza atat de mult pe asemanare, ci pe stil si viziune: in toate imaginile lansate pana acum Fassbender nu a fost niciodata machiat sa arate izbitor, ci mai mult i-a imprumutat atitunea, iar asta s-ar putea sa fie un punct forte, iar filmul sa exceleze la toate capitolele unde filmul precendet n-a reusit.

 

 

 

Filmul va avea la baza biografia devenita bestseller "Steve Jobs", de Walter Isaacson. Scenaristul Aaron Sorkin s-a apucat sa lucreze la scenariu imediat dupa ce a aparuta cartea, la sfarsitul anului 2011, la scurt timp dupa decesul fondatorului grupului Apple.


Steve Jobs
se va lansa in SUA pe 6 octombrie 2015.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies