marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Fassbender calatoreste in timp, in perioada Inchizitiei, in primul trailer pentru Assassin's Creed. Reactiile fanilor sunt foarte bune

S-a lansat primul trailer pentru Assassin's Creed, iar imaginile sunt senzationale. Michael Fassbender si Marion Cotillard le aduc fanilor o poveste spectaculoasa, de neratat in cinema, la acest final de an.

Michael Fassbender calatoreste in timp, in perioada Inchizitiei, in primul trailer pentru Assassin s Creed. Reactiile fanilor sunt foarte bune

Dupa cum arata primul trailer, Assassin's Creed va fi unul dintre cele mai asteptate filme ale acestui an. Fanii au reactionat foarte bine dupa lansarea trailerului, care a avut loc in emisiunea lui Jimmy Kimmel.


Il vedem pe Michael Fassbender care afla de la Marion Cotillar ca i-a fost declarata moartea si urmeaza sa fie trimis in trecut...in timpul Inchizitiei spaniole. Fassbender joaca rolul lui Callum Lynch, care are acces la amintirile lui Aguilar, unul dintre stramosii lui Callum Lynch, din Spania secolului XV, care face parte dintr-o societate secreta, cunoscuta ca Assassins.


Vizual, filmul arata incredibil de bine, cu o poveste originala, diferita de cele din jocuri, dar care pastreaza atmosfera din jocuri, atat de indragita de fani.

Assassin’s Creed urmeaza sa fie lansat in cinematografe pe 21 decembrie 2016 si are o distributie formata din Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson.
 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies