marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Douglas, declaratie socanta: Am facut cancer la gat din cauza sexului oral

Michael Douglas a surprins pe toata lumea cu interviul oferit pentru The Guardian.  Desi in 2011, actorul american Michael Douglas, diagnosticat cu cancer la gat in 2010, a declarat ca fumatul, consumul abuziv de alcool si stresul au fost factorii care au cauzat aparitia tumorii canceroase, acum, actorul in varsta de 68 de ani, recunoaste ca motivul declansarii bolii a fost altul.

Michael Douglas, declaratie socanta: Am facut cancer la gat din cauza sexului oral

 

 

Intr-un interviu publicat de cotidianul The Guardian, actorul american recunoaste ca tumoarea a fost cauzata de o boala transmisibila pe cale sexuala.
 

 

"Fara sa intru in detalii, acest tip de cancer este produs de virusul papilloma uman (HPV) si poate aparea la cei care practica sexul oral. Am crezut initial ca grijile pe care mi le faceam din cauza incarcerarii fiului meu ar fi contribuit la declansarea cancerului, dar nu este asa, cancerul a fost cauzat de o boala cu transmitere sexuala", a declarat Michael Douglas.

"Si, daca il luati (cancer), sexul oral este totodata cea mai buna metoda pentru a-l trata", a adaugat actorul, al carui fiu, Cameron, ispaseste o pedeapsa de 10 ani de inchisoare pentru posesie si trafic de droguri.

 

 

 

 


Referitor la perioada in care a fost diagnosticat cu cancer la gat, actorul a mai spus: "A fost greu. Cancerul in faza a IV-a si procesul de chimioterapie au insemnat mult. Asa ceva te poate epuiza. Chimioterapia a distrus si ce era bun in mine. Eram foarte slabit".  Michael Douglas a anuntat in ianuarie 2011 ca a reusit sa invinga cancerul, dupa ce a urmat o forma agresiva de terapie, in urma careia a slabit circa 15 kilograme. El s-a declarat increzator atunci in privinta faptului ca a invins aceasta boala.

 


Actorul a renascut in 2013, odata cu lansarea filmului Behind The Candelabra, la Cannes. Actorul a revenit pe culmile gloriei si a fost laudat pentru interpretara sa fabuloasa, in rolul pianistului Liberace.

Behind The Candelabra
da viata pe micul ecran unuia dintre cei mai iubiti si populari enterteineri din secolul XX - cantaretul si pianistul american Wladziu Valentino Liberace (Michael Douglas) si se concentreaza pe relatia de 6 ani a acestuia cu iubitul sau mult mai tanar, Scott Thorson, interpretat de Matt Damon, si dramele pline de opulenta dintre ei.

 

 

Filmul a fost un adevarat tur de forta pentru regizorul american Steven Soderbergh caruia i s-au inchis toate usile in nas dupa ce marile studiouri au refuzat sa faca filmul din cauza ca era considerat prea gay si nu va atrage decat acest gen de public in cinema, iar in final a fost facut de HBO.
 

 

De-a lungul unei cariere de peste patru decenii, Michael Douglas a castigat doua premii Oscar, unul in calitate de producator al filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci", impreuna cu Saul Zaentz, in 1976, iar celalalt pentru rolul din filmul "Wall Street". Michael Douglas a aparut in numeroase lungmetraje, precum "Idila pentru o piatra pretioasa" si "Wonder Boys", insa rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de politie Steve Keller, pe care l-a interpretat in cele 98 de episoade ale serialului de televiziune "Strazile din San Francisco", difuzat de postul ABC intre anii 1972 - 1976.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies