marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mica printesa a Hollywood-ului: cum s-a transformat una dintre cele mai tinere actrite nominalizate la Oscar in 10 ani de la filmul care a facut-o celebra

Cu 10 ani in urma, Abigail Breslin topea inimile tututor in Signs, celebrul film al lui M. Night Shyamalan,  unde a debutat alaturi de Mel Gibson si Joaquin Pheonix. La doar 6 ani, Abigail reusea sa atraga atentia dupa ce juca impreuna cu unii dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood.

Mica printesa a Hollywood-ului: cum s-a transformat una dintre cele mai tinere actrite nominalizate la Oscar in 10 ani de la filmul care a facut-o celebra

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

Azi, la 16 ani, Abigail Breslin s-a transformat int-una dintre cele mai frumoase tinere actrite si  se poate lauda cu o cariera stralucitoare, o nominalizare la Oscar si cu o lista impresionanta de filme in palmares.


Dupa debutul din Signs, Abigail Breslin si-a mentinut statutul de copil minune si a continuat sa joace alaturi de nume sonore, iar in 2006 a uluit pe toata lumea in Little Miss Sunshine, in rolul micutei Olive, care i-a adus si o nominalizare la Oscar, la doar 10 ani. In 2006, a intrat pe lista celor mai tineri actori nominalizati la Oscar din istorie, alaturi de nume ca Anna Paquin, Saoirse Ronan, Jodie Foster sau Hailee Steinfeld.

A mai aparut in No Reservations (2007), alaturi de Catherine Zeta-Jones si Aaron Eckhart, in Defintely, Maybe (2008) unde a jucat alaturi de Ryan Reynolds, Rachel Weiz. In ultimii 3 ani, a aparut in filme populare ca Zombieland si si-a imprumutat vocea pentru un rol in animatia Rango. A facut un alt rol impresionant si in  My Sister Keeper, unde a jucat-o pe Anna Fitzgerald, o fetita care este donator pentru sora ei, bolnava de leucemie.

 

 

In 2008, a fost inclusa de revista Entertainment Weekly in topul celor talentate 30 de actrite sub 30 de ani. Criticul Roger Ebert a fost impresionat de forta actoriceasca pe care micuta Abigail o afisa in fiecare film si o numea in urma cu 3 ani  "o actrita talentata, naturala si cu un viitor promitator in fata".

 

Pentru urmatorii 2 ani pregateste 5 filme, printre care si Ender's Game, adaptarea dupa romanul lui Orson Scott Card, cu Harrison Ford, Ben Kingsley, Viola Davis, Hailee Steinfeld.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies