marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Meryl Streep este legendara ,,Florence” din 11 noiembrie la cinema: afla povestea unui film deosebit, in care mai joaca si Hugh Grant

Stephen Frears, Meryl Streep si Hugh Grant fac echipa pentru prima oara in pelicula ,,Florence”, o comedie fina, calda si plina de inspiratie despre dragoste, muzica si indeplinirea viselor, care din 11 noiembrie va putea fi urmarita in premiera pe marile ecrane.
Meryl Streep este legendara ,,Florence din 11 noiembrie la cinema: afla povestea unui film deosebit, in care mai joaca si Hugh Grant

Filmul ,,Florence” prezinta incredibila poveste adevarata a unei excentrice mostenitoare americane, al carei singur scop in viata este acela de a deveni o soprana celebra. Din punctul ei de vedere are o voce absolut minunata, desi nimeni altcineva nu pare sa ii impartaseasca opinia. Partenerul si managerul ei Clair Bayfield (Hugh Grant), un actor diplomat englez, este singurul care face tot posibilul pentru a o proteja de crudul adevar si de ridicol.


Tocmai grozava prapastie dintre increderea in sine a lui Florence Foster Jenkins si insuccesele sale infioratoare in calitate de cantareata a fost elementul care l-a atras imediat pe scenaristul Nicholas Martin. „Am ascultat o piesa pe Youtube,” spune scenaristul. „Am fost uimit de sinceritatea vocii ei si mi s-a parut ceva foarte emotionant, amuzant si trist in acelasi timp. Ma tot intorceam la piesa si o reascultam, dorindu-mi sa aflu mai multe despre viata ei. Si atunci mi-am dat seama ca povestea periplului sau catre scena de la Carnegie Hall ar putea fi un musical fascinant.”

„Florence a reprezentat un personaj foarte important in lumea artei si a muzicii din New York in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Ea dona foarte multi bani pentru a sprijini artele, ceea ce includea aprovizionarea copiilor defavorizati cu instrumente muzicale,” explica Martin. „De asemenea, ea a introdus in lumea muzicii o multime de oameni foarte instariti si i-a convins sa contribuie financiar pentru a sprijini muzica din oras. Ea a oferit 1000 de bilete pentru concertul sau de la Carnegie Hall veteranilor de razboi, iar multi dintre ei s-au distrat acolo mai bine ca niciodata. Se pare ca ei aproape c-au murit de ras in acea seara, intr-atat li s-a parut de geniala si bizara! Dar stia oare Florence cum suna vocea ei de fapt? Asta va trebuie sa decida publicul.”

Intreaga sarada este pe cale sa se destrame in momentul in care Florence decide sa organizeze un concert cu public numeros la celebra Carnegie Hall.

O poveste exceptionala plina de emotie, umor si muzica, drama „Florence” este distribuita de Freeman Entertainment si are premiera in cinematografe pe 11 noiembrie 2016.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies