marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Merge in fiecare zi pe platourile de filmare". Cu cine este nevoita Nina Dobrev sa se intalneasca

Nikki Reed si Ian Somerhalder formeaza unul dintre cele mai sexy cupluri de la Hollywood, cei doi afisandu-se impreuna in ultimele saptamani.

Merge in fiecare zi pe platourile de filmare . Cu cine este nevoita Nina Dobrev sa se intalneasca

Starul din The Vampire Diaries si actrita din Twilight se intalnesc de cateva luni, facandu-si oficiala relatia de cateva saptamani, de cand au fost fotografiati impreuna, in diverse locatii.


Potrivit tmz.com, Nikki si Ian au vizitat magazinul Seduction Love din Toronto de unde si-au cumparat numeroase obiecte erotice, in valoare de aproape 1000 de dolari. Chiar daca au incercat sa-si acopere chipurile sub niste palarii destul de mari, cei doi actori au fost reprerati imediat de paparazzi care nu au ratat ocazia de a-i fotografia intr-o ipostaza atat de provocatoare.


Relatia dintre Ian si Nikki a evoluat destul de rapid in ultima perioada, cei doi mutandu-se impreuna intr-o casa din Atlanta pentru a petrece cat mai mult timp alaturi. "Nikki s-a mutat dupa trei saptamani acolo si merge aproape zilnic pe platourile de filmare de la The Vampire Diaries", a declarat o sursa pentru Us Weekly.


Nikki Reed a divortat in mai de Paul McDonald, dupa o relatie de peste doi ani si jumatate, in timp ce Ian Somerhalder a avut o relatie de lunga durata cu Nina Dobrev.


Vezi imaginea aici!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies