marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Melissa McCarthy a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame. Actrita si-a surprins fanii cu silueta ei: cum arata dupa ce a slabit considerabil

Melissa McCarthy a fost onorata la Hollywood si a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame. Cunosucta din filme ca "Bridesmaids", "Heat", "Identity Thief" sau serialul "Gilmore Girls", Melissa MCCarthy a devenit in ultimii ani una dintre cele mai simpatice si apreciate actrite de comedie.

Melissa McCarthy a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame. Actrita si-a surprins fanii cu silueta ei: cum arata dupa ce a slabit considerabil

La ceremonie a fost prezenta alaturi de Melissa si celebra prezentatoare Ellen DeGeneres. Actrita de 44 de ani si-a surprins fanii dupa ce a reusit sa slabeasca, dar a ales o tinuta care nu o avantaja neaparat. McCarthy incearca de cateva luni sa dea jos surplusul de kilograme, mai ales dupa ce a fost puza la zid de catre cei din industrie.


Anul trecut, actrita a declarat ca nici un designer n-a vrut sa ii creeze rochia de pe covorul rosu de la Oscaruri, iar in urma cu 2 ani, a fost numita intr-o recenzie a unui jurnalist, "un hipopotam", insa actrita a fost imediat aparata ce colegii de breasla, care l-au atacat pe jurnalist, sustinand ca trebuie adus in discutie talentul ei si nu greutatea.

 

Insa, acele comentarii par sa o fi afectat iar de atunic, vedeta incearca sa dea jos cat mai multe kilograme. "Am slabit peste 20 de kg datorita unei diete bogata in proteine si a absentei carbohidratilor, dar si cu ajutorul familiei", a declarat actrita acum cateva saptamani. "Melissa stie ca fanii o iubesc asa cum este, deci nu este obsedata de diete. Doar isi doreste sa se simta bine. A realizat ca va avea probleme mari de sanatate si isi doreste sa reprezinte un bun exemplu pentru copii", a explicat o sursa pentru Star in urma cu cateva luni.
 

 

 

 

Melissa McCarthy este casatorita cu actorul Ben Falcone din 2005, acestia avand impreuna doua fete, pe Georgette (patru ani) si pe Vivian (sapte ani).


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies