marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mel Gibson va regiza un film despre Al Doilea Razboi Mondial: Andrew Garfield, dorit in rolul principal

Cineastul Mel Gibson ar putea regiza un film despre medicul militar Desmond Doss, care a refuzat sa isi ucida inamicii in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial si care a fost decorat de presedintele Harry Truman pentru salvarea vietilor soldatilor americani.

Mel Gibson va regiza un film despre Al Doilea Razboi Mondial: Andrew Garfield, dorit in rolul principal


Proiectul cinematografic este cunoscut sub titlul "Hacksaw Ridge" si va spune povestea medicului militar american Desmond T. Doss, care a refuzat sa omoare oameni in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, potrivit contactmusic.com. Totusi, pentru ca a salvat foarte multe vieti, ca parte a unitatii medicale in care activa pe front, Doss a fost decorat de presedintele Harry S. Truman, in 1945, pentru acte de vitejie si sacrificiu. Rolul lui Doss ar putea fi jucat de Andrew Garfield, potrivit deadline.com, actorul aflandu-se in negocieri cu producatorii.

Negocierile cu Mel Gibson sunt inca in stadiu incipient, dar, daca cineastul va fi de acord, va lucra alaturi de scenaristul Randall Wallace, care a adaptat povestea lui Doss impreuna cu Robert Schenkkan. Randall Wallace a scris si scenariul filmului "Inima neinfricata/ Braveheart", din anul 1995, in care rolul principal este jucat de Gibson.

 

 

Cel mai recent film regizat de Mel Gibson este "Apocalypto", din 2006. Cariera de actor a lui Mel Gibson a intrat intr-un con de umbra incepand din 2006, odata cu mediatizarea intensa a problemelor sale cu alcoolul si a scandalurilor din viata lui privata. Din acest motiv, el intentioneaza sa se "repozitioneze" in industria de la Hollywood si sa se concentreze aproape exclusiv asupra carierei de regizor.

Cel mai recent rol principal major al sau a fost acela din pelicula "Get the Gringo" din 2012, insa acel lungmetraj nu a avut parte de o distributie la nivel national in Statele Unite, fiind lansat doar pe DVD si pe platformele VOD (Video on Demand). "The Beaver", filmul sau din 2011, a reprezentat la randul sau o mare dezamagire prin prisma incasarilor.

In anii 1990, Mel Gibson a fost unul dintre cei mai populari si mai bine platiti actori din lume. El a castigat doua premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" si "cel mai bun film", in 1995, cu pelicula "Inima neinfricata/ Braveheart". Celebrul regizor al filmelor "Patimile lui Hristos" si "Apocalypto" a revenit in ianuarie 2011 pe marile ecrane, dupa o pauza de opt ani, cu rolul din thrillerul "Scapat de sub control/ Edge of Darkness". Cel mai recent film al sau in calitate de actor este "Eroi de sacrificiu 3".

 

Sursa: Mediafax.ro


 


Galerie foto


Modifică setările cookies