marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini din Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Stephen Amell impresioneaza, Megan Fox, transformare spectaculoasa. Cum arata blonda

Filmarile la Teenage Mutant Ninja Turtles 2 sunt in plina desfasurare si au aparut primele imagini de pe platouri. In al doilea film cu simpaticele testoase, Megan Fox trece printr-o schimbare de look spectaculoasa.

Primele imagini din Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Stephen Amell impresioneaza, Megan Fox, transformare spectaculoasa. Cum arata blonda

Megan Fox a inceput filmarile la Teenage Mutant Ninja Turtles 2 si a surprins pe toata lumea cu noul ei look. Actrita a renuntat la parul lung si brunet si a optat pentru o tunsoare bob, cu breton, carlionti  si acum este blonda. Insa, e posibil sa fie doar o peruca imprumutate pentru acest rol.

 

 

In Teenage Mutant Ninja Turtles 2, Megan Fox o joaca pe  April O'Neil, o jurnalista care le ajuta pe Testoasele Ninja sa lupte impotriva rau-facatorilor. Si o face cu stil! Intr-o camasa alba si mulata, fusta creion si pantofi cu varf ascutit, vedeta este itnruchiparea perfecta a personajului de benzi si desene animate.

 

 

Al doilea film din seria produsa de Michael Bay este regizat de Dave Green si are o distributie formata din nume noi si sonore. Alaturi de Megan Fox si William Fitchner, Will Arnett, vor mai juca Stephen Amell, cunoscut din serialul popular "Arrow", dar si Alessandra Ambrosio, ingeras "Victoria's Secret".

 

 

Stephen Amell il va juca Casey Jones, un personaj misterios, care poarta o masca si la fel ca testoasele ninja, vrea sa apere orasul. Initial, el a fost creat ca o un personaj comic, o parodie la adresa Testoaselor. In benzile desenate, el devine iubitul lui April.

 

 

Michale Bay, producatorul seriei, a lansat deja prima imagine cu Stephen Amell purtand celebra masca. Amell n-a oferit detalii despre rol, insa intr-un interviu a spus doar ca "voi conduce o masina foarte cool". Iar dovada este imaginea postata de Michael Bay pe Twitter cu masiniile din TMNT.

 

 

Teenage Mutant Ninja Turtles 2 are data de lansare 3 iunie 2016.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies