marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Megan Fox este insarcinata. Primele imagini cu actrita transformata de sarcina

Frumoasa actrita Megan Fox nu se mai ascunde de fotografi, ba din contra, si-a aratat burtica de proaspat gravida intr-un costum de baie, in vacanta din Hawaii.

Megan Fox este insarcinata. Primele imagini cu actrita transformata de sarcina


GALERIE FOTO Cele mai sexy aparitii ale lui Megan Fox


Urmarita de papparazzi inca de cateva luni dupa ce a aparut prima data zvonul ca ar fi gravida, Megan Fox a decis sa isa nu mai ascunda secretul. Impreuna cu sotul ei, Brian Austen Green, cei doi au fost vazuti in Hawaii, foarte fericiti si au toate motivele. Cei de la Daily Mail au publicat imagini cu Megax Fox insarcinata, ceea ce confirma speculatiile presei incepute cu cateva luni in urma. Vezi mai multe imagini aici.

 

Actrita de 26 ani nu a parut deloc ingrijorata de faptul ca a inceput sa se mai implineasca, ci parea in culmea fericirii alaturi de sotul ei, alaturi de care a sarbatorit recent 2 ani de casatorie. Green mai are un copil de 10 ani dintr-o relatie anterioara.

 

La inceputul anului, Megan Fox a spus intr-un interviu pentru E! ca si-ar dori la nebunie sa aiba copii."Sper sa se intample atunci cand va fi momentul potrivit, insa nu ne-am planuit nimic".

 

Nici acum actrita nu a oferit nici un comunicat oficial despre sarcina sa. In mai, sotul ei a negat faptul ca Fox ar fi gravida, dupa ce revista People a lansat zvonul.

 

Megan Fox a devenit celebra in urma cu 5 ani, dupa ce Michael Bay a distribuit-o in Transformers. Rolul Mikaelei Banes din seria Transformers,  i-a adus denumirea de noua Angelina Jolie, comparatie pe care actrita de 26 de ani o uraste. Cine nu-si aduce minte de imaginea  in care actrita apare intr-o ipostaza senzuala, deasupra masinii in Transformers (2007). Scena a devenit legendara pentru bruneta, care, dupa aparitia in film, a fost imediat inclusa in topul celor mai sexy femei din lume.

 

 

Insa, actrita  reusit sa si produca un scandal imens, dupa ce s-a plans de metodele de lucru ale lui Michael Bay si l-a facut nazist. Producatorul executiv al seriei Transformers, Steven Spielberg a fost extrem de deranjat de aceste cuvinte si l-a convins pe Michael Bay sa o dea afara. Locul ei a fost inlocuit cu fotomodelul Rosie Huntington-Whiteley, iubita actorului Jason Statham.

 

Dupa asata, a urmat "How to Lose Friends and Alienate People" (2008), bazat pe povestea cartii lui Toby Young. Filmul i-a deschis portile catre box office-ul britanic. Urmatoarea productie, "Jennifer's Body" (2009) a schimbat macazul si i-a adus un rol negativ. Alte productii in care a jucat sunt seriile postului ABC, "Hope&Faith" (2004) si "The Help" (2004), "Jonah Hex" (2010), "Passion Play" (2010).


Numita de nenumarate ori in topurile celor mai frumoase femei din lume, ale revistelor FHM si Maxim, Megan este casatorita din 2010 cu actorul, producatorul si regizorul Brian Austin Green. Presa america a speculat in aceasta primavara ca tanara actrita ar fi insarcinata, insa starul a refuzat sa comenteze zvonurile.

 


 


Frumusetea a fost un mare atu pentru Megan Fox, care, desi nu are decat cateva titluri in CV, a reusit sa devina celebra in lumea intreaga. Dupa succesul mondial inregistrat cu seria Transformers care a facut incasari de 2.7 miliarde de $, Megan Fox a avut un rol incendiar in filmul Jennifer's Body. Dar, la inceput, regizorul si producatorul Jason Reitman, a fost nesigur de alegerea facuta: "Cand lucrezi cu cineva care este atat de frumos, te intrebi si daca va avea calitatile necesare pentru a juca, dar culmea, ea le are. Este capabila de multe lucruri frumoase".

 

Nascuta pe 16 mai, 1986, in Rockwood, Tennessee, Megan declara despre sine ca era baiatoasa in copilarie iar in adolescenta a fost departe de a fi draguta. Megan a luat lectii de actorie si dans inca de la varsta de cinci ani. Cariera de model a inceput-o la treispreceze ani si i-a adus numeroase premii. A renuntat la scoala si s-a apucat de actorie ca sa scape de facultate si ca sa faca bani, dupa spusele ei.


Fox declara mai demult ca e satula sa demonstreze ca nu este doar frumoasa, ci si inteligenta: "Nu vreau sa fiu invitata in talk-show-uri ca sa folosesc toate cuvintele pretentioase pe care le-am invatat la scoala, si ca sa demonstrez ca sunt desteapta. Urasc faptul ca trebuie sa demonstrez ca nu sunt retardata".

 


 

 

Sursa foto: Daily Mail


Galerie foto


Modifică setările cookies