marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mega scandal in “Glee”! Ce actrita i-a suparat pe producatorii serialului!

Spiritele s-au incins dupa ce Nicole Crowther, una dintre actritele din “Glee” a dezvaluit, pe contul ei de pe Twitter, amanunte dintr-un episod nedifuzat inca pe  televizor.

Mega scandal in Glee ! Ce actrita i-a suparat pe producatorii serialului!

CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!

 

Nicole a dezvaluit numele celor care urmau sa fie regele si regina balului si asta i-a enervat la culme pe producatorii serialului.

Reactia unuia dintre creatorii “Glee”, Brad Falchuk, a venit imediat pe Twitter. “Sper ca stii sa faci si altceva in afara de entertainment. Cine esti tu ca sa strici ceva pentru care oameni talentati au muncit luni intregi?”, o intreaba Brad, tot pe Twitter, pe actrita.


Potrivit unor surse interne se pare ca actrita nu a incalcat nicio prevedere contractuala, asta  deoarece contractul ei era destul de permisiv. Cazul insa a nascut o disputa in randul producatorilor care au decis sa aplice clauze dure asupra celor care mai dezvaluie, in viitor, amanunte din  serial.


Este insa un exemplu care arata ca internetul poate creea mari probleme la Hollywood. Probabil ca regina balului din “Glee” nu a dezvaluit aspecte de importanta nationala,  dar cu siguranta de acum inainte contractele incheiate vor fi mult mai dure.

    


Galerie foto


Modifică setările cookies