marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Meadow Walker s-a pozat in costum de baie. Cat de bine arata fiica lui Paul Walker

Daca pana nu demult fiica de 16 ani a starului a stat intr-un con de umbra, dupa moartea starului din "Fast and Furious", jurnalistii au tot incercat sa afle noutati din viata ei si au inceput sa-i urmareasca conturile de pe retelele de socializare, in speranta ca vor afla informatii noi despre adolescenta.

Meadow Walker s-a pozat in costum de baie. Cat de bine arata fiica lui Paul Walker

Recent, Meadow a publicat o poza in care apare imbracata intr-un costum de baie albastru, format din doua piese, care ii evidentiaza trasaturile fizice demne de un model.

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013, intr-un tragic accident de masina. Paul era pasager intr-un autoturism Porsche condus de catre un prieten. Soferul a pierdut controlul autovehiculului in comunitatea Valencia, din nordul orasului Los Angeles. Masina a iesit de pe carosabil, s-a lovit de un stalp si a fost imediat cuprinsa de flacari.

Furious 7, cea mai recenta parte a francizei, s-a lansat la inceputul lunii aprilie, in 2015. Paul Walker apucase sa filmeze majoritatea scenelor, dar James Wan si echipa sa s-au straduit sa creeze o poveste care sa nu fie doar inca o aventura spectaculoasa din serie, ci sa aiba o insemnatate pentru toti implicati, plus comunitatea uriasa de fani. Intre timp, a facut incasari record, de aproape 1.5 miliarde de dolari.

 

Vezi imagine pe perfecte.ro



Modifică setările cookies