marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matt Damon vrea sa revina in rolul spionului Jason Bourne: ce a declarat starul primelor trei filme din franciza

Actorul american Matt Damon s-a declarat "deschis" in fata posibilitatii de a interpreta din nou rolul principal in franciza "Jason Bourne", cu conditia ca noul film sa fie regizat de cineastul Paul Greengrass, cu care a colaborat la doua pelicule din aceasta serie.

Matt Damon vrea sa revina in rolul spionului Jason Bourne: ce a declarat starul primelor trei filme din franciza



Matt Damon
l-a interpretat pe Jason Bourne in primele trei filme din aceasta franciza de spionaj, insa a refuzat rolul din al patrulea film, "Mostenirea lui Bourne/ The Bourne Legacy", lansat in 2012, in care personajul principal a fost jucat de Jeremy Renner, informeazacontactmusic.com. Starul hollywoodian s-a aratat dispus sa revina in aceasta franciza, cu conditia ca noul opus sa fie regizat de Paul Greengrass, cu care a colaborat la doua filme din serie - "Suprematia lui Bourne/ The Bourne Supremacy" (2004) si "Ultimatumul lui Bourne/ The Bourne Ultimatum" (2007).

 

"Am fost deschis mereu in fata acestei posibilitati, daca Paul Greengrass va regiza. Insa nu am putut niciodata sa gasim un scenariu care sa ne placa", a declarat Matt Damon pentru postul american CNBC. "Asadar, daca telespectatorii dumneavoastra au un scenariu interesant, ii rog sa contacteze studiourile Universal si sa il trimita acolo", a adaugat starul american.

 

Desi Matt Damon crede ca franciza "Jason Bourne" ar fi avut deja parte de un final satisfacator dupa al treilea film, starul recunoaste ca este curios sa afle ce a mai facut celebrul super-spion in ultimii ani."Am simtit ca acela a fost un final foarte bun, data trecuta. Insa, chiar daca spun asta, imi place personajul si mi-ar placea sa vad ce i s-a mai intamplat", a adaugat Matt Damon.

 

 

 

 

Potrivit presei internationale, Jeremy Renner va juca din nou rolul agentului Aaron Cross in al cincilea film din franciza "Jason Bourne", care va fi lansat in vara anului 2015.

 

Actorul Matt Damon a interpretat rolul agentului Jason Bourne in primele trei filme ale seriei - "Identitatea lui Bourne/ The Bourne Identity" (2002), "Suprematia lui Bourne/ The Bourne Supremacy" (2004) si "Ultimatumul lui Bourne/ The Bourne Ultimatum" (2007) -, care au generat incasari totale de 945 de milioane de dolari pe plan mondial.

 

 

Al patrulea film din serie, intitulat "Mostenirea lui Bourne/ The Bourne Legacy" (2012), a obtinut incasari de 276,1 milioane de dolari.
 

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies