marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matt Damon se intoarce in seria Bourne: acesta va juca intr-un nou film, in 2016

Actorul Matt Damon si regizorul britanic Paul Greengrass planuiesc sa realizeze o noua pelicula din franciza "Bourne", iar anul de lansare pe marile ecrane ar putea fi 2016.

Matt Damon se intoarce in seria Bourne: acesta va juca intr-un nou film, in 2016


Matt Damon, in varsta de 43 de ani, si regizorul britanic Paul Greengrass incearca sa incheie un acord cu studiourile Universal pentru realizarea unui nou film din seria cu spionul amnezic Jason Bourne, personaj facut celebru de starul american, potrivit contactmusic.com.


Greengrass, in varsta de 59 de ani, va fi si scenaristul noii productii, fiind pentru prima data cand va avea o astfel de contributie la seria "Bourne", dupa ce a regizat al doilea si al treilea film al francizei, "Suprematia lui Bourne/ The Bourne Supremacy", din 2004, respectiv "Ultimatumul lui Bourne/ The Bourne Ultimatum", din 2007.

Daca negocierile cu Universal vor fi fructuoase, Greengrass va trebui sa duca intriga scenariului intr-o directie cu totul noua, avand in vedere ca in trilogia initiala actiunea se invartea in jurul lui Jason Bourne, care incearca sa-si recapete memoria, lucru care s-a intamplat in "Suprematia lui Bourne/ The Bourne Supremacy".

 

"Am fost mereu deschis ideii (de a juca din rolul lui Jason Bourne, n.r.) daca filmul va fi regizat de Paul Greengrass, dar pana acum nu am avut niciunul ideea pentru poveste. Finalul din film ni s-a parut foarte bun, dar, zicand asta, trebuie sa spun ca iubesc personajul asta si as vrea sa stiu ce i se mai intampla", a declarat Damon intr-un interviu pentru postul de televiziune american CNBC.

 

 

Finalul din film ni s-a parut foarte bun, dar, zicand asta, trebuie sa spun ca iubesc personajul asta si as vrea sa stiu ce i se mai intampla", a declarat Damon intr-un interviu pentru postul de televiziune american CNBC. Universal Pictures a continuat franciza cu pelicula "Mostenirea lui Bourne/ The Bourne Legacy", lansata in 2012, dar fara personajul Jason Bourne.

 

Actorul Matt Damon a interpretat rolul agentului Jason Bourne in primele trei filme ale seriei - "Identitatea lui Bourne/ The Bourne Identity" (2002), "Suprematia lui Bourne/ The Bourne Supremacy" (2004) si "Ultimatumul lui Bourne/ The Bourne Ultimatum" (2007) -, care au generat incasari totale de 945 de milioane de dolari pe plan mondial. Al patrulea film din serie, intitulat "Mostenirea lui Bourne/ The Bourne Legacy" (2012), a obtinut incasari de 276,1 milioane de dolari.

 



Modifică setările cookies