marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Milioane de femei dezamagite. Unul dintre cei mai sexy actori ai momentului, Matt Bomer a dezvaluit ca este gay

Cu toate ca circulau foarte multe zvonuri pe seama sexualitatii sale, admiratoarele actorului Matt Bomer au fost lasate cu inima trista dupa ce vedeta a dezvaluit ieri ca este gay.

Milioane de femei dezamagite. Unul dintre cei mai sexy actori ai momentului, Matt Bomer a dezvaluit ca este gay

Vedeta din seriale precum „White Collar”, „Chuck”, „Traveler” sau „Tru Calling” a dezvaluit sambata ca este homosexual, dupa ce i-a multumit iubitului, Simon Halls, si celor trei copii ai lor, la decernarea premiilor Steve Chase Humanitarian.


Actorul care va juca alaturi de Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matthew McConaughey, Joe Manganiello in comedia cu stripperi regizata de Steven Soderbergh a primit trofeul New Generation Arts and Activism, pentru lupta sa impotriva HIV/SIDA.

„Vreau sa multumesc frumoasei mele familii: Simon, Kit, Walker, Henry. Va multumesc ca m-ati invatat ce este dragostea neconditionata. Veti fi mereu cea mai mandra realizare a mea”, a declarat vedeta.

Desi nu a vorbit despre familia sa in detalii se pare ca cei doi baieti gemeni Walker si Henry sunt copiii agentului de la Hollywood, Simon Halls ( partenerul lui Bomer) in timp ce Kit este fiul lui Matt dintr-o relatie anterioara.


Actorul va filma in acest an pelicula care va aduce pe ecrane perioada anilor '80 in care virusul HIV lua amploare in SUA  - “The Normal Heart” regizata de Ryan Murphy creatorul serialelor de televiziune “Glee” si “Nip/Tuck” si al filmelor “Eat Pray Love” si “Running with Scissors"

Actorul american de 34 de ani este faimos pentru ochii sai albastri si a fost inclus in ultimii ani pe listele celor mai sexy staruri ale mai multor reviste.

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies