marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Marturia lui Kim Kardashian la politie, dupa jaful din Paris. "Eram in halat, dezbracata pe dedesubt si m-au impins pe pat"

La doua luni de la jaful din Paris, in presa straina a aparut si continutul declaratiei data de Kim Kardashian in fata politistilor.
Marturia lui Kim Kardashian la politie, dupa jaful din Paris. Eram in halat, dezbracata pe dedesubt si m-au impins pe pat

Detalii noi apar in cazul jafului din Paris, atunci cand hotii au intrat peste Kim Kardashian in camera de hotel si i-au furat bijuterii in valoare de de aproximativ 10 milioane de dolari.


Conform Daily Mail, starleta le-a spus politistilor ca a auzit batai in usa, dar cand a intrebat cine este, nimeni nu a raspuns. Apoi, a descris cum hotii au atacat-o si au incoltit-o in holul de la intrare.


"Eram imbracata doar in halatul de baie, goala pe dedesubt. M-au dus in dormitor si m-au impins pe pat, apoi m-au legat la maini cu banda adeziva si cabluri, picioarele si gura. M-au dus in baie si m-au pus legat in cada. (...) Doi barbati purtau cagula, unul avea masca de ski si avea o jacheta pe care scria 'politia'.


Al doilea hot avea aceleasi haine, dar nu avea masca de ski. Cel cu masca a ramas cu mine in camera, in timp ce celelalt cauta bijuteriile. Erau inalti si purtau haine negre si erau europeni. Unul dintre barbati avea un accent puternic francez si m-a intrebat unde imi este inelul, dar in limba engleza. S-a uitat la cel de pe noptiera, care valora 4 milioane de dolari. (...) In cutia de bijuterii, aveam doua bratari cu diamante de la Cartier, un lantisor de aur cu diamante si cercei cu diamante, le-au luat si pe alea. Cred ca m-au pradat de 5 milioane de dolar. Apoi au fugit, vorbeau la telefon in franceza. Cand am ramas singura am reusit sa imi desfac banda adeziva de la maini si gura. Cred ca nu aveau prea multa experienta, judecand dupa cum m-au legat. (...)"

Citeste continuarea pe www.stirileprotv.ro



Modifică setările cookies