marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Martin Scorsese transforma Shutter Island intr-un serial de televiziune. Cum se va numeste si ce legatura are cu filmul in care a jucat Leonardo DiCaprio

Martin Scorsese aduce pe micile ecrane un serial inspirat de celebrul sau film, Shutter Island. Acesta va realiza showul impreuna cu HBO si Paramount Television.

Martin Scorsese transforma Shutter Island intr-un serial de televiziune. Cum se va numeste si ce legatura are cu filmul in care a jucat Leonardo DiCaprio

 

Noul serial TV se afla deocamdata in primele faze de productie, se va intitula "Ashecliffe" si va avea o actiune plasata anterior evenimentelor descrise in filmul "Shutter Island", informeaza hollywoodreporter.com. Actiunea din "Ashecliffe" va avea loc in acelasi spital pentru boli mintale descris de filmul in care rolul principal a fost jucat de Leonardo DiCaprio. Aceasta drama TV va explora trecutul spitalului si faradelegile comise de fondatorii acestuia.

 

Martin Scorsese, care a realizat "Shutter Island" pe baza romanului omonim scris de Dennis Lehane in 2003, va regiza episodul pilot al serialului "Ashecliffe".

 

Scenariul noului proiect de televiziune va fi scris de Dennis Lehane in colaborare cu Tom Bernardo. Proiectul reprezinta o noua colaborare a HBO cu regizorul Martin Scorsese, care pregateste pentru aceeasi televiziune un serial dramatic, neintitulat deocamdata, a carui tematica are loc cu industria rock'n'roll din anii 1970. Serialul va fi produs in colaborare cu Terence Winter si George Mastras si il va avea ca protagonist pe actorul Bobby Cannavale.


 

 

Ambele proiecte de televiziune ale regizorului Martin Scorsese au fost anuntate in contextul in care sezonul final al unui alt serial de prestigiu, produs tot de cineastul american, intitulat "Imperiul din Atlantic City/ Boardwalk Empire", va avea premiera in luna septembrie.


 

Intr-o cariera de peste sase decenii in industria cinematografica, Martin Scorsese este considerat unul dintre cei mai influenti cineasti americani contemporani, fiind autorul unor filme devenite clasice, precum "Soferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Taurul furios/ Raging Bull" (1980) si "Baieti buni/ Goodfellas" (1990), dar si al unor pelicule mai recente, extrem de bine primite de public si de critici, precum "Bandele din New York/ Gangs of New York" (2002), "Aviatorul/ The Aviator" (2004), "Hugo" (2011) si "Lupul de pe Wall Street" (2013). Martin Scorsese, in varsta de 71 de ani, a primit si 12 nominalizari la Oscar, trofeu pe care l-a obtinut in cele din urma in 2007, cu filmul "Cartita/ The Departed".

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies