marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mark Wahlberg ii da replica lui John Malkovich in ,,Deepwater Horizon: Eroi in largul marii”

Ecranizarea uneia dintre cele mai mari catastrofe din istoria omenirii, ,,Deepwater Horizon: Eroi in largul marii” aduce in rolurile principale o distributie de exceptie in frunte cu Mark Wahlberg, John Malkovici si Kate Hudson, ale caror interpretari magistrale vor putea fi urmarite pe marile ecrane din Romania din 30 septembrie si in formatul 4DX.
Mark Wahlberg ii da replica lui John Malkovich in ,,Deepwater Horizon: Eroi in largul marii

In data de 20 aprilie 2010, a avut loc unul dintre cele mai mari dezastre ecologice, pe platforma petroliera Deepwater Horizon din Golful Mexic. Filmul acesta spune o poveste de o importanta vitala, pe care nu multi o stiu: povestea celor 126 de membri ai echipajului care lucrau la bordul platformei in acea zi, prinsi in cele mai groaznice circumstante posibile. Muncitorii calificati, femeile si barbatii care isi faceau turele istovitoare in speranta ca aveau sa se intoarca in curand la mal, la familiile lor, au fost pusi fata in fata cu cea mai grea incercare din viata lor.

Deepwater Horizon, instalatia de foraj aflata la o adancime de 1500 m pe coasta Louisianei, a atras atentia tuturor atunci cand a trecut printr-o explozie si un incendiu, producand o scurgere de petrol aproape de neoprit pe fundul oceanului. Timp de 87 de zile, milioane de oameni au privit, cu sufletul la gura, cum peste 50.000 de barili de petrol se scurgeau zi de zi in Golful Mexicului. Acesta avea sa devina cel mai mare accident petrolier din istoria omenirii. Impactul asupra vietii marine si intrebarile referitoare la ce si de ce nu a mers cum trebuie raman in continuare fara raspuns.


,,Deepwater Horizon: Eroi in largul marii” aduce acea poveste pe ecrane, oferind o privire fugara si chinuitoare asupra lumii nevazute din spatele acestui dezastru global, care a luat viata a 11 muncitori. Regizorul Peter Berg colaboreaza inca o data cu Mark Wahlberg, laureat al premiului Oscar, pentru a spune povestea nestiuta a unor barbati si femei, eroi din viata reala, care au facut fata unor consecinte extraordinare, folosindu-se de un curaj extrem. Deepwater Horizon: Eroi in largul marii, Mark Wahlberg face parte dintr-o distributie de exceptie, formata din Kurt Russell, John Malkovich, Gina Rodriguez, Dylan O’Brien si Kate Hudson, care va teleporta publicul nu doar in mijlocul evenimentelor, ci si al dramei prin care toti acei oameni au trebuit sa treaca, folosindu-se de un curaj extrem.

Din 30 septembrie, Mark Wahlberg, Kurt Russell si Kate Hudson redau pe marile ecrane un eveniment cutremurator si emotionant. „Deepwater Horizon: Eroi in largul marii” este un film distribuit de Freeman Entertainment.



Galerie foto


Modifică setările cookies