marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Marion Cotillard: "Guvernul SUA este vinovat pentru evenimentele din 11 septembrie"

Cariera lui Marion Cotillard in SUA, care se arata extrem de promitatoare, dupa ce frantuzoaica a castigat Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol principal, s-ar putea termina inainte sa fi inceput cu adevarat, dupa ce actrita si-a facut publica parerea vizavi de tragicele evenimente din 11 septembrie.
Marion Cotillard: Guvernul SUA este vinovat pentru evenimentele din 11 septembrie

Intr
-un interviu pe care Cotillard l-a acordat in urma cu un an unei televiziuni franceze si republicat sambata de site-ul Marriane2, actrita invinuieste guvernul american pentru atacul terorist din 11 septembrie.

In urma cu un an, declaratiile lui Cotillard, care afirma ca “9/11 este dovada clara ca SUA distorsioneaza adevarul pentru a-si atinge scopurile” nu au atras atentia, dat fiind faptul ca, in afara Frantei, era o necunoscuta, explica variety.com.

Un an mai tarziu, insa, datorita celebritatii castigate odata cu premiile BAFTA si Oscar, interviul lui Marion Cotillard, a reusit sa socheze.

In opinia actritei, evenimentele din 2001, cand turnurile gemene World Trade Center au fost distruse si mii de oameni au murit, a avut loc pentru ca era mai ieftin pentru SUA sa distruga turnurile decat sa le renoveze.

Frantuzoaica nu s-a oprit aici, spunand ca, din punctul sau de vedere, aselenizarea este o minciuna. “Am vazut destule documentare pe tema ajungerii omului pe Luna. Dar nu cred tot ce mi se spune”.

Avocatul actritei s-a grabit sa isi ceara scuze in numele lui Cotillard, motivand ca declaratiile clientei sale au fost scoase din context.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies