marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Marimea bustului mi s-a triplat". Ce vedeta a facut aceasta dezvaluire, desi nu a apelat la vreo interventie chirurgicala

Intr-un interviu acordat pentru Marie Claire, Mila Kunis a vorbit despre perioada sarcinii, despre ziua in care va aduce pe lume primul copil, dar si despre relatia cu Ashton Kutcher.

Marimea bustului mi s-a triplat . Ce vedeta a facut aceasta dezvaluire, desi nu a apelat la vreo interventie chirurgicala

Actrita de 30 de ani a dezvaluit ca in ziua fericitul eveniment doar doua persoane vor fi prezente in sala de nastere, medicul si logodnicul meu. Va fi alaturi de mine, in mijlocul actiunii", a explicat Mila.

 

Frumoasa bruneta a vorbit si despre evolutia relatiei cu Ashton Kutcher, evolutie care s-a indreptat de la o simpla prietenie la o poveste de dragoste bazata pe incredere. "Intr-o zi totul s-a schimbat. Dintr-o data nu a mai fost la fel. Am fost foarte mandra ca mi-am dat seama de asta. Cea mai frumoasa zi pana acum a fost ziua cererii in casatorie. Am plans. Nu vreau sa discreditez vreo relatie din trecut, dar acum e diferit", a declarat actrita.

 Mila Kunis a glumit si pe seama modificarilor suferite de coprul sau datorita sarcinii, aceasta fiind mandra de marimea sanilor. "Sunt incredibili. De la marimea 34A am ajuns la 36C, s-au triplat. Le spun tuturor: 'Haideti, puteti sa-i atingeti'", a dezvaluit aceasta.


Vezi aici cum arata Mila Kunis insarcinata


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies