marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Margot Robbie va juca intr-un film separat cu Harley Quinn, eroina din "Suicide Squad": ce alte personaje feminine vor aparea

Cei de la Warner Bros sunt interesati sa aduca pe marile ecrane un film care sa o aiba in centr pe  eroina Harley Quinn, personaj care urmeaza sa apara in "Suicide Squad", unul dintre cele mai asteptate filme DC Comics din aceasta vara.

Margot Robbie va juca intr-un film separat cu Harley Quinn, eroina din Suicide Squad : ce alte personaje feminine vor aparea

Conform Hollywood Reporter, filmul nu ar fi neaparat unul de sine statator doar cu Harley Quinn, ci este un proiect care sa le aduca pe marile ecrane pe mai multe eroine din universul DC Comics. Asa ca, pe langa Harley Quinn, ar urma sa apara si Batgirl sau Poison Ivy sau Katana.


Mai mult, Margot Robbie ar fi implicata si ca producator, in noul proiect al celor de la DC Comics si Warner Bros. In acest moment, detaliile despre proiect sunt tinute secret si nu se cunosc alte nume implicate.

 

Intre timp, in aceasta vara fanii se pot delecta cu blockbusterul Suicide Squad.  "Suicide Squad" urmareste povestile eroilor negativi incarcerati din universul DC Comics, carora li se ofera o sansa de a iesi mai repede din inchisoare daca accepta sa participe la misiuni secrete guvernamentale. Insa, sansele lor de a supravietui din misiune sunt extrem de mici. Regia si scenariul ii apartin lui David Ayer, cunoscut pana acum pentru filme ca "Fury", "Sabotage", "End of Watch" sau "Street Kings".

 

Filmul ajunge in cinematografele din intreaga lume pe 5 august 2016.

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies