marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nimeni nu a recunoscut-o la Gala Premiilor Oscar. Actrita din The Wolf of Wall Street a uimit cu schimbarea de look: cum arata acum si de ce au ramas uimiti fanii

Margot Robbie a impresionat cu aparitia sa de la gala de decernare a premiilor Oscar, schimbarea de look fiind cea care a atras atentia tuturor.

Nimeni nu a recunoscut-o la Gala Premiilor Oscar. Actrita din The Wolf of Wall Street a uimit cu schimbarea de look: cum arata acum si de ce au ramas uimiti fanii

Devenita celebra datorita rolului din The Wolf of Wall Street, frumoasa actrita a avut o ascensiune fulminanta in ultimele luni.


Pe langa talentul actoricesc de care a dat dovada in productia in care a jucat alaturi de Leonardo DiCaprio, Margot Robbie a impresionat si cu frumusetea sa, unul dintre punctele forte fiind ochii albastrii, dar si blondul sidefat al parului.



Insa la gala premiilor Oscar care a avut loc duminica noapte, actrita de 23 de ani a surprins pe toata lumea cu noul sau look, unul total diferit de cel care ii adusese numele de papusica blonda de la Hollywood.


Australianca s-a vopsit, culoarea inchisa a parului in combinatie cu rochia neagra si machiajul discret din care s-a evidentiat doar nuanta inchisa a rujului de pe buze i-au oferit lui Margot un look gotic, care insa o prinde foarte bine.



 

Pentru rolul din The Wolf of Wall Street, actrita a recunoscut ca si-a mintit familia despre cat de mult apare goala in filmul lui Martin Scorsese. Actrita apare goala complet, dar si in cateva scene de sex cu totul bizare. "Nuditatea a fost de la inceput o problema pentru familia mea. A trebuit sa mint, le-am zis ca nu exista astfel de scene si orice ar citi, sa nu creada ce spun tabloidele. Apoi, mi-am dat seama ca vor dori sa vada si ei filmul si atunci ce le spun despre acele scene? Am nascocit o poveste si le-am zis ca au folosit CGI si au suprapus capul meu pe corpul altei persoane. Ei nu au nici o treaba cu tehnologia, asa ca m-au crezut imediat." conform Hollywood Reporter.

 

Drama biografica The Wolf of Wall Street este o adaptare a cartii de memorii omonime a autorului Jordan Belfort. Distributia stralucitoare ii cuprinde pe Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Kyle Chandler, Jean Dujardin, Matthew McConaughey, Jon Favreau. Interpretat de DiCaprio, Belfort a fost unul dintre cei mai puternici oameni de pe Wall Street in timpul anilor ‘90, creand si conducand firma de Brokeraj Stratton Oakmont – probabil compania din care s-a inspirat filmul “Boiler Room”.



 

A castigat milioane de dolari pe luna, se droga cu cocaina, frecventa zeci de prostituate, pe langa casatoria cu minunata doamna Belfort (interpretata de Margot Robbie), ale carei farmece si crize de isterie le mentioneaza foarte des in carte. Arestat si condamnat de catre FBI sub acuzatii de spalare de bani si evaziune fiscala, Belfort a scris “The Wolf Of Wall Street” – rememorarea unei serii aparent infinite de evenimente din perioada de glorie, unde se intalnesc abuzul de droguri, vizitele in Elvetia pentru spalarea banilor, scene fierbinti cu prostituate si alte imprejurari cauzate de consumul de narcotice.



Modifică setările cookies