marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Margot Robbie a atras atentia tuturor la un eveniment: cum arata actrita din The Wolf of Wall-Street dupa ce a slabit vizibil

Margot Robbie face pasi rapizi catre celebritate. Dupa ce a jucat in "The Wolf of Wall Street", usile la Hollywood s-au deschis mult mai usor si mult mai repede. Frumoasa australianca a fost prezenta la un eveniment in New York, acolo unde a atras atentia cu silueta ei.

Margot Robbie a atras atentia tuturor la un eveniment: cum arata actrita din The Wolf of Wall-Street dupa ce a slabit vizibil

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIE FOTO


Presa tabloida a observat imediat o schimbare la Margot Robbie. Aceasta a revenit la parul ei blond, dar a si slabit cateva kilograme. Desi era cunoscuta pentru formele ei perfecte, pe care le-a aratat in cateva scene incendiare in The Wolf of Wall Street, acum, actrita a slabit cateva kilograme si este extrem de subtire. Chiar daca a renuntat la cateva kilograme, si-a pastrat acel sarm de femeie fatala.

 

Intr-o rochie verde si scurta, Margot Robbie a reusit sa bifeze inca o aparitie reusita pe covorul rosu. Actrita are cateva proiecte importante in urmatoarea perioada: a incheiat filmarile la "Tarzan" , in care il va avea partenere pe Alexander Skarsgard. Urmatorul film in care o vom vedea este "Focus".

 

 

Margot Robbie in 2009

 

 

 

In filmul al carui scenariu a fost scris de Glenn Ficarra si John Requa, Will Smith interpreteaza rolul unui escroc care se indragosteste de o debutanta (Margot Robbie) in timp ce planuieste un furt elaborat. Actiunea se complica atunci cand in peisaj apare personajul interpretat de Rodrigo Santoro, detinator al unui club de masini, care se indragosteste de Robbie si face orice pentru a o cuceri.

 

Focus se va lansa in cinematografe pe 27 februarie 2015.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies