marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini rare din viata unei actrite legendare care a luat 2 Oscaruri si a fost femeia cu cel mai frumos corp din lume. Care este marele sau regret

Jane Fonda a fost intotdeauna in centrul atentiei, atat pentru cariera sa de actrita, cat si pentru frumusetea ei deosebita. Chiar si acum, la 73 de ani, actrita are un corp invidiat chiar si de tinerele de 20 de ani.O noua carte biografica a actritei vorbeste despre relatia sa tumultoasa cu primul sot, Roger Vadim, despre care spune ca a determinat-o sa devina dependenta de sex.
 

Imagini rare din viata unei actrite legendare care a luat 2 Oscaruri si a fost femeia cu cel mai frumos corp din lume. Care este marele sau regret

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO


Viata ei a starnit intotdeauna controverse datorita stilului ei liber si lipsit de inhibitii. Cu fiecare aparitie a sa, Jane Fonda reusea sa atraga atentia. O sustinatoare si promotoare a fitnessului si sportului, actrita a afisat intotdeauna o conditie fizica de invidiat si un corp superb. Nu degeaba a fost numita regina fitnessului. A castigat 2 premii Oscar si a primit  alte 5 nominalizari, insa actrita dezvaluie ca cel mai mare regret al sau este ca nu s-a culcat cu Che Guevara scrie Daily Mail.

Scriitoarea Patricia Bosworth lucreaza acum la o biografie a actritei (maritata de 3 ori), ce va fi disponibila incepand cu luna octombrie. In carte, autoarea povesteste despre evenimentele care i-au marcat viata actritei.

Dupa ce s-a despartit de marea sa iubire, Roger Vadim ( cu care s-a casatorit in 1965), caruia ii trecea cu vedere aventurile, ba mai mult aducea si femei in pat pentru a mentine fericirea in cuplu, Jane Fonda s-a casatorit cu Tom Hayden (1973), pentru care s-a implicat in cariera politica acestuia.


Fonda s-a chinuit sa obtina milioane pentru campaniile politice ale sotului sau. Tom Hayden visa sa ajunga Presedintele Statelor Unite, iar Jane era determinata sa il faca faimos. Insa nici acest mariaj nu i-a adus fericirea. Politicianul era de multe ori deranjat de atentia pe care Jane Fonda o primea din partea presei, iar influenta pe care acesta o avea asupra ei era covarsitoare. "Era o perioada in care credeam ca ideile mele si sentimentele mele nu sunt la fel de importante sau credibile ca ale lui"a declarat la multi ani dupa incheierea relatiei.

Jane Fonda a avut o relatie tensionata cu familia, care nu intelegea de ce alege numai barbati care o ranesc si o subjuga. Actrita nu asculta de nimeni, ba chiar ii trata cu indiferente, crezand ca dragostea este mai importanta

Dupa despartirea de Roger Vadim, Jane Fonda a incercat sa isi dedice timpul unor cauze nobile. Marlon Brando  a fost cel care i-a povestit despre americanii nativi care se plang ca sunt discriminati. Imediat dupa asta, actrita a inceput sa se implice in activitati caritabile si sa militeze pentru anumite cauze politice si a avut o pozitie controversata fata de Razboiul din Vietnam.

Actrita a participat la o manifestatie ce a avut loc in San Franciso pentru a-i sustine pe indienii nativi americani ce doreau ca celebra inchisoare Alcatraz sa devina muzeu cultural. Autoarea britanica mai scrie chiar ca Jane ar fi fumat marijuana cu unii din liderii indienilor, in apropierea penitenciarului.

 

Insa implicarea ei in ajutarea comunitatii indienilor americani nu a avut rezultatul la care acrita se astepta. Indienii nu au vrut ca imaginea lor sa fie asociata cu cea a unei celebritati care parea ca nu vrea decat sa isi castige popularitate. La mijlocul anilor '70, actrita a ramas fara bani, toti banii ei fiind investiti in calatorii in care isi sustinea viziunea politica si sociala.

Dupa ce a avut o relatie pasionala cu Donald Sutherland, care se indragostite nebuneste de ea, actrita a simtit ca nu mai poate avea o relatie doar cu un barbat, ceea ce a dus la multe zvonuri despre nopti salbatice petrecute cu diversi activisti.

Intr-o conferinte unde participau mai multe activiste feministe, Jane Fonda a declarat: "Marele meu regret este ca nu am apucat sa ma culc cu Che Guevara".

Jane Fonda este o personalitate care nu inceteaza sa surprinda, avand o minte extrem de deschisa si pentru ca viziunea ei asupra vietii cere mult curaj, pe care multi nu sunt gata sa il accepte.

Sursa foto: Getty

Sursa foto: Hepta
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies