marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Doliu in lumea filmului: Marcia Strassman, actrita din filmul "Draga, am micsorat copiii", a murit la 66 de ani dupa o lunga suferinta

Marcia Strassman a incetat din viata la varsta de 66 de ani fiind rapusa de cancer. Actrita a fost indragita mai ales pentru rolurile din "Draga, am micsorat copiii" si MASH.

Doliu in lumea filmului: Marcia Strassman, actrita din filmul Draga, am micsorat copiii , a murit la 66 de ani dupa o lunga suferinta

"Era cea mai vesela si isteata persoana pe care o cunosteam. Si talentata. Stia de toate. Acum nu mai pot sa o sun si sa o intreb nimic", a spus sora ei, Julie..


Marcia Strassman s-a nascut pe 28 aprilie 1948 in New York si a crescut in New Jersey.

La varsta de 15 ani a inlocuit-o pe Liza Minnelli in musicalul "Best Foot Forward". In 1972 a avut un rol de asistenta in serialul M*A*S*H. Rolul care a propulsat-o in lumea cinematografiei a venit in 1975, in filmul Welcome Back, Kotter, care a avut 4 sezoane.


In 1989 a mai avut un succes rasunator cu "Draga, am micsorat copiii".



In urma cu 7 ani a fost diagnosticata cu cancer mamar si de atunci a dus o lupta apriga cu aceasta pe care a pierdut-i, insa, pe 26 octombrie 2014.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies