marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Mandrie si prejudecata si zombie". Imagini din filmul de epoca din perioada lui Jane Austen, invadata de "mortii vii"

In presa internationala au fost publicate cateva fotografii din filmul care va aparea in 2016, "Pride and prejudice and zombies" ("Mandrie si prejudecata si zombi", in traducere).

Mandrie si prejudecata si zombie . Imagini din filmul de epoca din perioada lui Jane Austen, invadata de mortii vii

Conform Worst Previews, care citeaza Entertainment Weekly, in acest film joaca  Lily James (Cinderella), Sam Riley, Jack Huston, Bella Heathcote, Douglas Booth, Matt Smith, Charles Dance si Lena Headey. 

 

Despre ce este vorba in film:

 


O epidemie de zombie se produce in timpul unei povestiri clasice semnata de Jane Austen. Avem de-a face cu o poveste de dragoste intre clase sociale diferite, in secolul 19 in Marea Britanie. Eroina Elizabeth Bennet (Lili James) este un maestru al artelor martiale si specialist al armelor, iar simpaticul mr. Darcy (Reilly) este un ucigas de zombi.

 

 

In timp ce valul de zombie se tot mareste, ei trebuie sa-si inghita mandria si sa-si uneasca fortele pentru a invinge pe campul de lupta.

 

 

Acest film este regizat de Burr Steers si este programat sa intre in cinematografe pe 5 februarie 2016.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies