marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cannes 2015. Madalina Ghenea, viitoarea stea de cinema de la Hollywood? Actrita lanseaza "Youth" la Cannes si pregateste alte trei filme

Madalina Ghenea este pe val in aceasta perioada. Fotomodelul devenit actrita se afla la Cannes, acolo unde noul ei film, "Youth" a avut premiera  si se afla in competitie pentru marele trofeu Palme d'Or.

Cannes 2015. Madalina Ghenea, viitoarea stea de cinema de la Hollywood? Actrita lanseaza Youth la Cannes si pregateste alte trei filme

Madalina Ghenea ia in serios cariera de actrita si vrea sa isi faca un nume in industria cinematografica. In aceste zile, vedeta face furori la Cannes, acolo unde isi promoveaza noul film. Putini isi imaginau in urma cu cativa ani ca o vor vedea alaturi de actori de Oscar, ca Michael Caine sau Harvey Keitel. Si nici nu sunt primii, ea jucand si alaturi de Jude Law in "Dom Hemingway".


Madalina pare sa ia actoria cu pasi mici, dar siguri. A inceput cu scurte aparitii, acum colaboreaza cu un regizor rasfatat al festivalurilor - Paolo Sorrentino - in Youth, care a starnit interesul cinefililor dupa ce a fost prezentat la Cannes. In film, romanca isi etaleaza frumusetea naturala care a facut-o cunoscuta, in cateva scene nud, dar si pe posterul filmului, unde isi etaleza cu mandrie posteriorul. Dar in curand, cinefilii o vor cunoaste mai mult ca actrita si mai putin ca fotomodel.  Romanca a vrut sa arate ca n-a uitat de unde a plecat si a aparut intr-o ie romaneasca la Cannes, la sedinta foto de promovare a filmului "Youth".

 



 

Cei de la Hollywood Reporter noteaza ca Madalina Ghenea are deja semnate contracte pentru inca trei filme, pe care le va filma simultan, incepand din luna octombrie a acestui an. Este vorba de doua roluri principale si unul secundar intr-o productie importanta de la Hollywood.

 

Astfel, Ghenea va juca rolul principal in "Condemned to Love", debutul regizoral al scenaristului  Barry Morrow (premiat cu Oscar pentru Rain Man), pe care l-a descris ca "o poveste de dragoste magica", in genul filmelor "Chocolat", "Amelie", "Midnight in Paris". Filmarile vor incepe in vara, in Italia, iar in aceasta perioada se organizeaza casting pentru rolul masculin principal, si este cautat un actor american.

 


 

 


In septembrie, va incepe munca la o productie italieneasca, in care va juca primul ei rol principal, o drama plasata in lumea intunecata in care se intalnesc mafia si Vaticanul. Dar inainte de acest film isi va face debutul la Hollywood intr-un proiect urias, dar despre care a refuzat sa divulge orice fel de informatie. Cei de la Hollywood Reporter sustin ca ar fi vorba de comedia Zoolander 2, cu Ben Stiller si owen Wilson, continuarea comediei fenomen din anii '90. Filmarile au loc in aceasta perioada in Roma.
 

 

"Sunt atat de norocoasa, nu am prea multa experienta in actorie, abia am inceput acum 4 ani. Dar cred ca tot meritul i se datoreaza agentului meu de casting din Roman, Lili Trapani Hartmann, care mi-a obtinut primele doua filme americane. Este talismanul meu" a declarat Ghenea pentru Hollywood Reporter.


Madalina Ghenea, nascuta in Romania, cu o cariera de succes ca fotomodel in Italia, a atras atentia celor din industria de film dupa ce a avut un scurt rol in "Dom Hemingway", regizat de Richard Shepard, in care a jucat Jude Law. Ea a mai avut si o scurta aparitie in serialul "Familia Borgia" inainte de a obtine un rol alaturi de Michael Caine si Hervey Keitel in "Youth". 

 

 

 

"Youth" urmareste povestea unui dirijor de opera pensionat, care pleaca in vacanta cu fiica lui (Rachel Weisz) si prietenul ei regizor (Paul Dano). Dupa ce ajung la hotel, dirijorul se va confrunta din nou cu propria muzica, dupa ce primeste o invitatie de la Regina Elizabeta II sa participe la petrecerea aniversara a Printului Phillip.

Ea a vorbit si despre posterul filmului "Youth", unde apare goala, de la spate. "Nu consider ca este vulgar, ci are o frumusete artistica." Dar recunoaste ca vrea ca munca ei sa atraga atentia ziaristilor pe viitor. "Am trei proiecte noi, sunt blocata pana la finalul anului, deci cred ca ma descurc bine la probe".

 

 


Desi nu are un rol foarte mare, "Youth" este un pas urias inainte in cariera. Joaca alturi de doi colosi ai cinematografiei si lucreaza un regizor considerat un artist desavarsit, premiat si aclamat inclusiv la Hollywood.

 

Sursa foto: Getty/Splash


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies