marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Madalina Ghenea, aparitie ultra sexy in New York, la premiera serialului The Royals: cum a atras atentia romanca

Frumoasa Madalian Ghenea si-a facut aparitia in New York, acolo unde a fost premiera serialuli The Royals. Frumoasa romanca a reusit si de aceasta data sa intoarca privirile.

Madalina Ghenea, aparitie ultra sexy in New York, la premiera serialului The Royals: cum a atras atentia romanca

Madalina Ghenea a revenit in lumea mondena si a fost prezenta in New York, la premiera noului serial, The Royals. Intr-o rochie gri si stramta, vedeta din Romania a atras toate privirile. Ea a fost si pozata alaturi de un Shane Kidd, om din industria filmului.

 

In ultima vreme, Madalina Ghenea a stat deoparte de lumina reflectoarelor, dar a continuat cu succes cariera de actrita. In urma cu cateva luni a terminat filmarile pentru filmul "The Early Years", in care joaca alaturi de legendarul Michael Caine. Fotomodelul roman a impresionat in primele imagini de la filmari: aceasta apare in costum de baie defiland ca Miss Universe.

 

 

Comparata de presa internationala cu Sophia Loren, Madalina Ghenea a reusit sa isi faca intrarea la Hollywood dupa ce in ultimii ani a jucat in cateva filme italiene. Cariera sa, in domeniul modei, a inceput pe cand avea doar 15 ani cand a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni, urmand sa participe la prezentari de moda din toata lumea, Romania, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franta sau Spania si sa colaboreze cu branduri renumite. In anul 2010 debuteaza in televiziune ca participanta la popularul concurs Ballando con le stele, difuzat de postul TV Rai Uno-Italia. Ea a fost in centrul atentiei si dupa relatiile amoroase pe care le-a avut cu barbati celebri ca Leonardo DiCaprio, Gerard Butler sau Michael Fassbender.

 

Sursa foto: Getty Images


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies