marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Madalina Ghenea, alaturi de Cristiano Ronaldo, intr-o reclama: ipostazlele in care apare frumoasa romanca VIDEO

Doi dintre frumosii planetei impart aceeasi reclama. Cristiano Ronaldo a ales-o pe Madalina Ghenea, sa promoveze alaturi de el, primul sau parfum, botezat "Legacy" sau "Mostenirea".

Madalina Ghenea, alaturi de Cristiano Ronaldo, intr-o reclama: ipostazlele in care apare frumoasa romanca VIDEO

In clipul publicitar, lansat chiar joi, jucatorul de la Real Madrid apare alaturi de splendida romanca, in ipostaze tandre. Asadar presa are liber la speculatii, mai ales ca niciunul dintre ei nu are obligatii matrimoniale.
Conform scenariului, Madalina pare atrasa iremediabil de parfumul irezistibil al lui Cristiano Ronaldo. Portughezul intra repede in jocul seductiei si se lasa cucerit de frumoasa romanca.


"II intorc un favor lui Ronaldo, care la randul lui m-a ajutat sa realizez un proiect pentru o organizatie caritabila al carei ambasador sunt, artisti pentru pace si justitie al carei scop este sa ajute comunitatile cele mai sarace din Haiti, iar Ronaldo ne-a dat o mana de ajutor pentru construirea unei baze sportive. E o persoana foarte placuta si s-a implicat imediat in acest proiect. Cand vine vorba de actiuni caritabile, e foarte saritor, iubeste mult copiii" a spus Madalina Ghenea pentru stirileprotv.ro


Vezi mai multe pe stirilprotv.ro

 

 

Here’s the clip of my my new ad for my debut fragrance #cristianoronaldolegacy

A video posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies