marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

M.PROCINEMA.RO, ghidul tau mobil de filme. Peste 140 de cinematografe, programul tv complet si oferta voyo.ro

De astazi iti faci programul direct de pe telefonul tau mobil.

M.PROCINEMA.RO, ghidul tau mobil de filme. Peste 140 de cinematografe, programul tv complet si oferta voyo.ro

Oriunde esti, acum afli ce filme merita sa vezi direct de pe telefon. Programul din peste 140 de cinematografe din toata tara, programul TV complet cu peste 120 de pelicule pe saptamana, dar si cele mai noi filme de pe cel mai tare canal de entertainment, Voyo.ro, toate sunt pe m.procinema,ro

Pe m.procinema.ro stii  totul despre cele mai importante premii din cinematografie si vezi primul ce fac actorii tai preferati. Cu un click pe smartphonul tau afli ce premiere sunt in weekend la cinema si cand ruleaza cele mai tari filme de pe voyo.ro


Al saptelea mobisite din portofoliul grupului, m.procinema,ro completeaza seria deschisa de m.sport.ro, m.stirileprotv.ro, m.incont.ro, m.perfecte.ro, m.acasatv.ro si m.yoda.ro care au cumulat in februarie peste 3 mil. vizite.


La acestea se adauga si cele 4 aplicatii: Stirileprotv.ro - cea mai downloadata aplicatie de stiri din Romania, cu peste 64.000 de descarcari pe iPhone si iPad si 70.000 pe sistemul Android, aplicatia MusicFM cu o versiune de iPad si aplicatia ProFM disponibila pe iPhone si sistemul Symbian.
 

m.procinema.ro – Ghidul tau mobil de filme!

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies