marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Lupul de pe Wolf Street" nu mai este filmul cu cele mai multe injuraturi. Ce titlu detine acest record, cu 868 de "beep-uri"

Recordul pentru cele mai multe injuraturi intr-un singur film a fost adjudecat in septembrie 2014 de comedia canadiana "Swearnet" (2014), regizata de Warren Sonoda.

Lupul de pe Wolf Street nu mai este filmul cu cele mai multe injuraturi. Ce titlu detine acest record, cu 868 de beep-uri

Potrivit guinnessworldrecords.com, filmul "Swearnet" (2014),  contine 868 injuraturi.

 

Filmul cu cele mai multe injuraturi a fost produs si scris de vedetele de la show-ul TV canadian "Trailer Park Boys", Mike Smith, John Paul Tremblay si Robb Wells. Astfel, in film cele trei vedete apar ca versiuni fictive ale lor insele, vrand sa creeze o retea de internet total necenzurata.

 

Robb Wells a sustinut ca a vrut dintotdeauna sa infiinteze impreuna cu colegii sai o astfel de retea total necenzurata si ca toti sunt obositi de cenzura. "Este prea devreme pentru zilele noastre, dar vrem sa avem o retea online completa, care sa cuprinda stiri, meteo, sport si alte show-uri, in care toata lumea sa poata injura", a sustinut Robb Wells, la 27 august 2014, conform torontosun.com, citat de Agerpres.

 

O cronica a filmului, publicata pe filmjournal.com, scrie ca "Swearnet" este, la fel ca si seria parodica "Trailer Park Boys", un asa-numit "mockumentary", adica o specie de film sau show de televiziune in care evenimentele fictive sunt prezentate intr-un stil documentar, pentru a crea o parodie.

 

Anterioara productie care a detinut recordul la categoria cele mai multe injuraturi intr-un singur film, este "The Wolf of Wall Street" (SUA, 2013, regia: Martin Scorsese), in privinta careia Guiness Book World Records 2015 contabiliza cel putin 687 injuraturi.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies