marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lupita Nyong'o, desemnata vedeta cu cel mai frumos corp in 2014: ce alte vedete mai sunt in top

Actrita Lupita Nyong'o a primit titlul de vedeta cu cel mai frumos trup pe 2014 din partea cititorilor revistei americane Fitness, informeaza contactmusic.com.

Lupita Nyong o, desemnata vedeta cu cel mai frumos corp in 2014: ce alte vedete mai sunt in top

De asemenea, cantareata Taylor Swift a fost inclusa pe lista vedetelor apreciate de revista specializata in fitness si programe de exercitii fizice. Cantecul lui Swift "Shake It Off" a fost ales drept melodia favorita pentru exercitii fizice, iar pe locul al doilea s-a aflat cantecul "fabcy" al lui Iggy Azalea.

 

 

 

 

Actrita britanica Keira Knightley a obtinut premiul pentru "momentul favorit de afisare a dragostei pentru propriul corp", pentru decizia sa de a poza topless pentru revista Interview, cu conditia ca fotografiile sa nu fie retusate digital.
 

 

 

 

Topurile au fost realizate pe baza voturilor cititorilor revistei Fitness, publicata in Statele Unite ale Americii. Revista apare de zece ori pe an si se adreseaza in general femeilor, acoperind subiecte din domeniul sanatatii, nutritiei si exercitiilor fizice.

 

 

 


Ascensiunea Lupitei Nyong'o in industria filmului a fost construita pe baza premiilor obtinute in ultimii ani, recent ea primind rolul Tiger Lily in lungmetrajul despre aventurile lui Peter Pan produs de studiourile Warner Bros., in regia lui Joe Wright. De asemenea, actrita a primit un rol in "Razboiul stelelor VII", de J.J. Abrams, ale carui filmari se desfasoara la Londra, si va asigura vocea lupoaicei Rakcha, ce il adopta pe Mowgli, in noua ecranizare a "Cartii junglei", de Jon Favreau.

Lupita Nyong'o, in varsta de 31 de ani, s-a nascut in Mexic si a crescut in Kenya, absolvind Facultatea de actorie de la Universitatea Yale. Actrita a jucat in serialul "Shuga", realizat de MTV, si a debutat in lungmetraj cu rolul din "12 ani de sclavie", de Steve Mc Queen.

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Galerie foto


Modifică setările cookies