marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

David Cronenberg merge la psihanalist, Woody Allen traieste la dolce vita

Stiri din ultima saptamana in comentariul Cainelui din Rezervor.

David Cronenberg merge la psihanalist, Woody Allen traieste la dolce vita

Duta, Constantin Duta! Nu ati auzit de el? Inexplicabil. A facut furori in presa locala saptamana trecuta cand a adus ca membru CNA la audierile comisiei de cultura din Parlamentul Romaniei un pistol. De jucarie! Omul incerca sa le arate colegilor absurditatea unui dosar penal de-al sau de pe vremea comunistilor. La vederea pistolului Sergiu Nicolaescu s-a ridicat brusc de la masa, si-a tras pe cap palaria, a cerut un prim plan strans si si-a intrat in rol: Nu trage dom’ Semaca, sunt eu, Lascarica!

A aparut trailerul lui Puss in Boots. Cainele din Rezervor does not like this.

Saptamana trecuta
am avut coltii auriti. Atunci cand il luam in deradere pe Marky Mark si al sau al doilea film cu Micky Ward, ziceam ca in ritmul asta Tyson ar trebui sa primeasca o binemeritata trilogie. N-a trecut bine o saptamana si HBO a ridicat manusa anuntand o frumoasa miniserie intitulata Da Brick, pornind de la viata zbuciumata a lui Iron Mike. Din cale-afara de… original. 


   Woody Allen
a anuntat intreaga distributie pentru noul sau proiect The Bop Decamaron. Nu lipsesc: Woody Allen insusi, Alec Baldwin, Penelope Cruz, Jesse Eisenberg, Roberto Benigni sau Ornella Muti. Daca nu e suficient de clar din ultimele doua nume din lista, da, filmarile au loc in Italia, la Roma. Dupa Vicky Cristina Barcelona, Midnight in Paris sau Scoop si Match Point filmate in Londra, as zice ca pensionarul ochelarist nevrotic a gasit varianta ideala sa calatoreasca prin toata Europa. Moca.

   David Cronenberg a anuntat ca se intereseaza serios sa faca un film biografic despre… Sigmund Freud. Daca stam sa ne gandim la filmele lui, gen The Fly, Videodrome sau A History of Violence, adevarul e ca o cura psihanalitica ar fi oricand binevenita. Atentie insa ca dureaza minim 2 ani si poate sa nu duca la niciun rezultat notabil.

  Dupa 16 ani de cautari FBI-ul a pus mana pe James “Whitey” Bulger, omul care a stat la baza personajului interpretat de Jack Nicholson in The Departed. Are 81 de ani, figura pe lista 10 Most Wanted Criminals, avea o recompensa de 2 milioane de dolari pe cap si 19 capete de acuzare. Si, se pare, o gagica cu 20 de ani mai tanara decat el. In locul mafiotilor din lumea intreaga as avea mare grija sa nu cumva sa pic in gura Hollywood-ului. Prea multa popularitate dauneaza grav libertatii.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies