marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Luke Evans si Dan Peters vor juca alaturi de Emma Watson in "Beauty and the Beast". Cum vor arata eroii uneia dintre cele mai iubite povesti din toate timpurile

Doua nume noi au fost confirmate in filmul lvie action "The Beauty and The Beast" al celor de la Disney. Alaturi de Emma Watson vor juca Luke Evans si Dan Peters.

Luke Evans si Dan Peters vor juca alaturi de Emma Watson in Beauty and the Beast . Cum vor arata eroii uneia dintre cele mai iubite povesti din toate timpurile

Frumoasa si-a gasit Bestia. Studiourile Disney au anuntat oficial ca alaturi de Emma Watson, care o va interpreta pe Belle, s-au alaturat nume ca Luke Evans ("Dracula Untold") sau Dan Stevens. Chiar actrita a confirmat vestile, pe Twitter, unde a scris doua mesaje in care anuntat cat de mult se bucura de cine sunt noii ei colegi.

 

Proiectul "Frumoasa si Bestia" se va inscrie intr-o serie de productii similare ale Disney, care au recreat live-action cele mai cunoscute filme de animatie ale studiourilor. Cel mai recent film de acest gen, "Maleficent 3D", a obtinut incasari de 200 de milioane de dolari la nivel global, in prima saptamana dupa lansare.

 

 

In urma cu putin timp, s-a confirmat si faptul ca actorul Luke Evans, cel care a jucat rolul principal in "Dracula Untold", va fi fiorosul Gaston, iar specualtiile legate de Bestie fac acum inconjurul lumii. Potrivit presei straine, partenerul Emmei Watson va fi Dan Stevens, pe care fanii serialului "Downton Abbey" il stiu foarte bine.

 

 

Fanii au reactiionat foarte bine si sunt bucurosi ca il vor avea pe Luke Evans in distributie. Filmul se va lansa in 2016 si este regizat de Bill Condon, cunoscut pentru ultimele filme din seria Twilight.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies