marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Love Building a devenit cel mai bun film romanesc independent: a fost vizionat de peste 10.000 de spectatori

Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol au parte de un inceput de saptamana promitator si asta pentru ca Love Building, primul lungmetraj pe care cei trei actori il produc impreuna, se bucura de un succes rasunator de box office, devenind filmul romanesc independent cu cel mai bun debut pe marile ecrane de anul acesta, dupa ce a fost vizionat pana in prezent de aproximativ 10.200 spectatori.

Love Building a devenit cel mai bun film romanesc independent: a fost vizionat de peste 10.000 de spectatori

articole relationate


Lansat in 41 de cinematografe din intreaga tara, Love Building este singurul film romanesc realizat cu sprijin financiar privat, care inregistreaza un impresionant rezultat de box office, generand pana in momentul de fata incasari de aproximativ 158.000 RON.

 

Dupa ce echipa filmului Love Building a fost aplaudata la scena deschisa vineri seara, in cadrul premierei de gala de la CinemaPRO, comedia produsa de Actoriedefilm.ro a fost intampinata cu entuziasm si la Targu-Mures, unde a avut o proiectie speciala in cadrul editiei locale a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF). 


Filmarile pentru Love Building au avut loc in vara anului 2012, pe parcursul a 10 zile, la complexul turistic Laguna Verde. Distributia filmului este alcatuita din cei 31 de absolventi ai celei de-a cincea generatii a scolii Actoriedefilm.ro, alaturi de Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol. Scenariul este semnat de Ana Agopian, Oana Rasuceanu si Iulia Rugina.

 

 

 

 


Love Building
a fost prezentat in competitia Festivalului International de Film B’EST si in sectunea Zilele Filmului Romanesc din cadrul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF 2013), obtinand Premiul Publicului si Mentiunea Speciala a Juriului la Festivalul B-EST.


Love Building
poate fi vizionat in continuare in cinematografele din Bucuresti si din tara, urmand sa participe la Noaptea Alba a Filmului Romanesc, pe data de 20 septembrie, la CinemaPRO.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies