marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Logan", cel mai recent film din franciza "X-Men", a "sfasiat" box office-ul din SUA. Care sunt cele mai tari filme ale momentului

Lungmetrajul "Logan", cel mai recent film din saga "X-Men", a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 85,3 milioane de dolari de vineri pana duminica, potrivit cifrelor provizorii publicate duminica de compania Exhibitor Relations, informeaza News.ro, care citeaza lalibre.be.
Logan , cel mai recent film din franciza X-Men , a sfasiat box office-ul din SUA. Care sunt cele mai tari filme ale momentului

Acest western post-apocaliptic, un SF de actiune regizat de James Mangold, cu Hugh Jackman, Patrick Stewart si Dafne Keen in rolurile principale, ofera spectatorilor un cocktail exploziv de adrenalina, emotie si chiar si o doza de umor.


Dupa opt filme in 17 ani, Hugh Jackman a interpretat pentru ultima data in cariera personajul care i-a consolidat celebritatea, cel al unui mutant paros, puternic, ce detine o capacitate uluitoare de autoregenerare - Wolverine.


Potrivit multor critici de film, "Logan" este cel mai reusit film din intreaga serie "X-Men".



Filmul horror cu accente comice "Get Out", a pierdut pozitia de lider si a coborat pe locul al doilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 26,1 milioane de dolari.


Acest lungmetraj, regizat de Jordan Peele, reprezinta o privire deloc confortabila, ba chiar satirica, asupra a ceea ce se poate intampla cand un afro-american viziteaza familia iubitei sale caucaziene, care locuieste intr-o ferma izolata.

Pe locul al treilea a debutat lungmetrajul "The Shack", cu incasari de 16,1 milioane de dolari.


Aceasta drama regizata de Stuart Hazeldine, cu Sam Worthington si Octavia Spencer, spune povestea unui vaduv care primeste o invitatie misterioasa si decide sa mearga intr-o cabana izolata intr-o padure.


Comedia animata "Lego Batman: Filmul/ The LEGO Batman Movie", cu Ralph Fiennes si Mariah Carey in distributie, a coborat pe locul al patrulea cu incasari de 11,6 milioane de dolari.


In acest lungmetraj, regizat de Chris McKay, Bruce Wayne trebuie sa faca fata nu doar criminalilor care impanzesc Gotham City, ci si responsabilitatilor pe care le are fata de baiatul pe care l-a adoptat.


Filmul "Before I Fall" a debutat pe locul al cincilea in box office-ul nord-american cu incasari de 4,9 milioane de dolari. Aceasta drama este inspirata din primul roman scris de Lauren Olivier, "Before I Fall", si a fost adaptata pentru marele ecran de Ry Russo-Young.


Rolurile principale sunt interpretate de Zoey Deutch, Halston Sage si Elena Kampouris. Filmat in 24 de zile, filmul prezinta povestea Samanthei Kingston, o adolescenta populara in liceul ei, care se pregateste sa isi piarda virginitatea cu un baiat "cool" din grupul ei de prieteni.


Ea devine insa prizoniera unei bucle temporale, retraind fara incetare ziua mortii sale in urma unui accident de automobil.



Filmul de actiune "John Wick  2/ John Wick: Chapter Two", regizat de John Wick, cu Ruby Rose, Keanu Reeves, Ian McShane si Bridget Moynahan in distributie, a coborat trei pozitii pana pe locul al saselea in box office-ul nord-american, cu incasari de 4,7 de milioane de dolari.


In lungmetraj, Common este antagonistul principal, capul securitatii unei organizatii mafiote condusa de o femeie.


Alaturi de Keanu Reeves, revine si Ian McShane, drept Wilson, proprietarul Hotelului Continental, cel care ofera cu discretie ajutor comunitatii asasinilor.


Filmul "Hidden Figures", care aduce un omagiu cercetatoarelor de culoare care au contribuit la dezvoltarea industriei spatiale americane din anii 1950 si 1960, s-a mentinut pe locul al saptelea, cu incasari de 3,8 milioane de dolari.


Acest film dramatic, ce are la baza o carte de Margot Lee Shetterly, "Hidden Figures: The American Dream and the Untold Story of the Black Women Mathematicians Who Helped Win the Space Race", vorbeste despre nave spatiale si astronauti, dar si despre ambitie, emotie si distributia nediscriminatorie a inteligentei.


Rolurile principale sunt interpretate de Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Kevin Costner, Janelle Monáe, Kirsten Dunst.


Filmul "Marele Zid/ The Great Wall", regizat de Zhang Yimou si avandu-l in rolurile principale pe Matt Damon si Willem Dafoe, a coborat patru locuri si a ajuns pe pozitia a opta, cu incasari de 3,5 milioane de dolari.


Produs de Legendary, acest lungmetraj spune povestea unor forte de elita care se lupta cu bravura pentru soarta omenirii, intr-unul din cele mai legendare locuri din lume - Marele Zid Chinezesc.


Filmul "Cincizeci de umbre intunecate/ Fifty Shades Darker", in regia lui James Foley si avandu-i in distributie pe Jamie Dornan si Dakota Johnson, a pierdut patru pozitii si a coborat pe cel de-al noualea loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 3,4 de milioane de dolari.


In timp ce Christian (Jamie Dornan) se lupta cu demonii interiori, Anastasia (Dakota Johnson) trebuie sa se confrunte cu furia si invidia femeilor care au fost inaintea ei. Pelicula prezinta povestea Anastasiei care, la insistentele lui Christian, accepta sa se impace cu acesta.


In incercarea de a-si recladi relatia cu barbatul iubit, Anastasia este prinsa intr-un vartej de intrigi si intamplari care o pun in cele din urma in fata celei mai importante decizii.


Musicalul "La La Land", regizat de Damien Chazelle, marele invingator la Globurile de Aur 2017, a coborat doua pozitii si a ajuns pe locul al zecelea, cu incasari de 2,9 milioane de dolari de vineri pana duminica.


Filmul "La La Land", un musical despre o actrita debutanta si un muzician de jazz care se indragostesc in timp ce incearca sa aiba succes la Hollywood, a castigat sase premii Oscar la gala din 2017, iar criticii de cinema au laudat interpretarile celor doi protagonisti ai peliculei, Emma Stone si Ryan Gosling.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies