marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Topul filmelor cu cele mai mari incasari in 2016. Trei dintre ele au strans fiecare peste 1 miliard din vanzarea de bilete la nivel mondial

Studiourile Disney au dat lovitura la box-office anul acesta. Filmele lansate in 2016 ocupa primele patru locuri in topul incasarilor. Trei dintre ele au strans fiecare peste un miliard din vanzarea de bilete la nivel mondial.
Topul filmelor cu cele mai mari incasari in 2016. Trei dintre ele au strans fiecare peste 1 miliard din vanzarea de bilete la nivel mondial

"Rogue One: O poveste Star Wars" a avut un debut grozav in cinematografele din Statele Unite. A strans in doar cateva zile incasari de 155 de milioane de dolari.
 

Este o cifra remarcabila pentru un weekend de decembrie.
 

Rogue One a fost intrecut in incasari de "Razboiul Stelelor: Trezirea Fortei", lansat la finalul anului trecut.



 

Studiourile Disney au dat lovitura in 2016 si cu pelicula de animatie "In cautarea lui Dory", potrivit Stirile ProTV.


Filmul a doborat mai multe recorduri, inclusiv cele mai bune incasari din toate timpurile pentru weekendul in care a fost lansat in Statele Unite si Canada.



 

Zootopia a completat povestea de succes a studiourilor Disney. Pelicula a avut incasari de peste un miliard de dolari in toata lumea.



 

"Captain America: Razboi civil" este cel mai profitabil film pe care studiourile Marvel l-au lansat anul aceasta. Pelicula a strans 1 miliard 110 milioane de dolari din vanzarea de bilete la nivel mondial.


In plus, filmul ocupa locul 12 intr-un top al celor mai profitabile din toate timpurile.



 

"Deadpool" a fost un alt succes al studiorilor Marvel. Pelicula cu Ryan Reynolds in rol de supererou a strans 783 de milioane de dolari din incasari si a fost unul dintre cele mai discutate filme pe retelele de socializare.



 

"Animale fantastice si unde le poti gasi", pelicula care completeaza povestea scolii de magie a lui Harry Potter, a adus lumea la cinematografe.



Incasarile din vanzarile de bilete la nivel mondial se ridica la 700 de milioane de dolari.
 


Galerie foto


Modifică setările cookies