marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lista completa a vedetelor care vor prezenta la Gala Globurilor de Aur: Matthew McConaughey, Lupita Nyong'o sau Jared Leto, printre starurile care vor urca pe scena in aceasta noapte

In aceasta noapte are loc Gala Globurilor de Aur 2015.  Pe langa vedetele nominalizate ca Benedict Cumberbatch, Amy Adams, Meryl Streep sau Michael Keaton, pe scena vor urca si nume ca Jamie Dornan, Jennifer Lopez, Matthew McConaughey sau Bryan Cranston.

Lista completa a vedetelor care vor prezenta la Gala Globurilor de Aur: Matthew McConaughey, Lupita Nyong o sau Jared Leto, printre starurile care vor urca pe scena in aceasta noapte


Hollywood-ul se  pregateste pentru o noapte de vis, plina de stralucire si grandoare. Cele mai mari vedete din lume vor fi prezente la Beverly Hilton Hotel, pentru a 72-a editie a premiilor Globurile de Aur. Marii favoriti se anunta filmul Birdman, dar, Boyhood sau Foxcatcher. La capitolul interpretari, cursa este deschisa, oricare dintre nominalizati meritand din plin statueta. Gazdele editiei din acest an vor fi tot simpaticele actrite Tina Fey si Amy Poehler.

 

Birdman, o drama cu accente comice regizata de cineastul mexican Alejandro Gonzalez Iñárritu, despre un fost actor din filme cu supereroi care vrea sa regaseasca gloria de odinioara cu ajutorul unui spectacol de teatru, a primit cele mai multe nominalizari in acest an la Globurile de Aur, trofee decernate de Asociatia presei straine din Hollywood (HFPA), informeaza AFP. Filmul, turnat aproape integral intr-un teatru de pe Broadway, il are in rolul principal pe Michael Keaton, alaturi de Emma Stone, Edward Norton si Naomi Watts, si va concura la sapte categorii de premii, inclusiv "cel mai bun film-comedie", "cel mai bun actor in rol principal" si pentru rolurile de interpretare secundare.

 

 

Globurile de Aur sunt decernate pe baza voturilor exprimate de cei 93 de membri ai HFPA, in timp ce Oscarurile, considerate cele mai prestigioase recompense din cinematografia americana, sunt decise de voturile celor peste 6.000 de membri ai Academiei de film americane (Academy of Motion Picture Arts and Science). 

 

Lista starurilor care vor prezenta pe scena Globurilor de Aur 2015


Amy Adams

 

Jennifer Aniston

 

Kate Beckinsale

 

Jack Black

 

Adrien Brody

 

Bryan Cranston

 

Benedict Cumberbatch

 

Jamie Dornan

 

Robert Downey, Jr.

 

David Duchovny

 

Anna Faris

 

Colin Farrell

 

Colin Firth

 

Jane Fonda

 

Harrison Ford

 

Ricky Gervais

 

Bill Hader

 

Kevin Hart

 

Salma Hayek

 

Katherine Heigl

 

Katie Holmes

 

Kate Hudson

 

Dakota Johnson

 

Jared Leto

 

Adam Levine

 

Jennifer Lopez

 

Melissa McCarthy

 

Matthew McConaughey

 

Seth Meyers

 

Sienna Miller

 

Lupita Nyong’o

 

Clive Owen

 

Gwyneth Paltrow

 

Chris Pratt

 

Jeremy Renner

 

Paul Rudd

 

Meryl Streep

 

Channing Tatum

 

Lily Tomlin

 

Vince Vaughn

 

Naomi Watts

 

Kristen Wiig

 

Owen Wilson

 

Oprah Winfrey

 

Catherine Zeta-Jones


Galerie foto


Modifică setările cookies