marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lindsay Lohan a pozat nud pentru un tablou in care seamana izbitor cu Marilyn Monroe

Mereu si-a aratat admiratia pentru Marilyn Monroe pozand in ipostaze asemanatoare cu celebra blonda pentru diferite reviste.

Lindsay Lohan a pozat nud pentru un tablou in care seamana izbitor cu Marilyn Monroe

Desi actrita si-a revenit, iar perioada scandalurilor, a aparitiilor ridicole si a obiceiurilor ei vestimentare de prost gust a trecut, totusi Lindsay nu este deocamdata o prezenta care sa atraga atentia cuiva. Drept urmare, aceasta incearca singura sa revina intr-un fel sau altul in lumea mondena, iar reteaua de socializare este cea mai buna metoda.

 

Vedeta a pozat nud, cu un brat sub cap, cu parul desfacut si acoperindu-i un umar, cu buzele rosii putin deschise, exact ca si Marilyn.

 

 

Comentariile nu au intarziat sa apara: "A avut o perioada foarte grea, dar a revenit mai frumoasa ca niciodata. Imi place la nebunie", a spus pictorul.

 

Pentru ca se bucura de un numar mare de admiratori pe pagina ei de Instagram, vedeta a postat o fotografie in care se vede ca nu poarta top. Cele care primesc cele mai multe like-uri si care starnesc curiozitatea in randul fanilor ei sunt fotografiile in care vedeta apare goala sau in lenjerie intima.


Galerie foto


Modifică setările cookies