marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio si Carey Mulligan au stralucit la Cannes pe o ploaie torentiala. The Great Gatsby a avut marea premiera in deschiderea festivalului

Cea de-a 66-a editie a Festivalului de Film de la Cannes a avut un debut magic, cu o seara plina de stralucire la premiera The Great Gatsby. Covorul rosu a fost plin ochi de vedete, chiar daca a plouat torential.

Leonardo DiCaprio si Carey Mulligan au stralucit la Cannes pe o ploaie torentiala. The Great Gatsby a avut marea premiera in deschiderea festivalului

 

GALERIE FOTO Cele mai frumoase 25 de imagini de la premiera

 

Ploaia nu i-a speriat pe Leonardo DiCaprio si intreaga echipa din spatele filmului The Great Gatsby, care au venit pe covorul rosu si au asistat la un spectacol desprins parca din The Great Gatsby.

Pe o ploaie torentiala, juriul festivalului din acest an a "inaugurat" covorul rosu de la Cannes. Nicole Kidman a atras toate privirile, atunci cand si-a facut aparitia intr-o rochie eleganta. Mai mult de atat, frumoasa actrita a pozat alaturi de Steven Spielberg si Cristian Mungiu.

La premiera The Great Gatsby, care a marcat si deschiderea oficiala a Festivalului, au venit o multime de vedete de la Ciny Crawford, care la 47 de ani a impresionat cu un decolteu adanc, la Naomie Harris, din Skyfall si pana la Julianne Moore.


Frumoasa serii insa a fost Carey Mulligan, care o joaca pe Daisy in Marele Gatsby. Actrita de 27 de ani si-a afisat noul look, cu parul lung si intins si a purtat o rochie demna de printesa. Pe covorul rosu, in fata multimii si pe o ploaie torentiala cumplita, presedintele juriului din acest an, Steven Spielberg a tinut in scurt discurs: "Ma astept sa fiu surpins, emotionat" a spus acesta referindu-se la cele 20 de filme aflate in competitia oficiala.
 

Vestea ca The Great Gatsby va deschide editia din acest an a surprins pe multa lume pentru ca nu s-a mai intamplat pana acum ca filmul din deschidere sa nu aiba si premiera mondiala la Cannes. The Great Gatsby s-a lansat in SUA cu o saptamana inainte, unde  strans 51 de milioane de dolari, insa criticii n-au fost blanzi si au oferit rencezii negative.

 

Baz Luhrmann, regizorul care promite sa ofere inca un film-spectacol, dupa celebrul Moulin Rouge, indeamna publicul sa se uite la cifrele filmului si nu la recenzii, semn ca fanii sunt incantati de realizarea australianului. La conferinta de presa dinaintea premierii, Leonardo DiCaprio a vorbit despre noul sau film si romanul lui Fitzgerald. "Cred ca cel mai puternic lucru la acest roman e faptul ca si dupa 90 de ani se discuta si ramane actual."

 

 

 

In urmatoarele zile, sunt asteptate pe covorul rosu sa isi promoveze noile filme staruri ca Michael Douglas, Matt Damon, Ryan Gosling, Emma Watson. Festivalul de Film de la Cannes se desfasoara intre 15-26 mai si se incheie cu o ceremonie de decernare a premiilor, cel mai ravnit fiind Palme d'Or.

 

Sursa foto: Getty

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies