marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio si Blake Lively s-au despartit dupa 6 luni. Galerie foto cu femeile din viata lui DiCaprio

Leonardo DiCaprio si Blake Lively, unul din cele mai  in voga cupluri de actori din acest an, s-au despartit dupa doar cateva luni de relatie.

Leonardo DiCaprio si Blake Lively s-au despartit dupa 6 luni. Galerie foto cu femeile din viata lui DiCaprio

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Se stie ca DiCaprio adora fetele frumoase in jurul sau si sampania buna. Devoratorul de fotomodele cum a fost numit de presa de scandal, Leonardo DiCaprio  i-a spus adio dupa 6 luni si lui Blake Lively  cu care ramane prieten insa informeaza accesshollywood.com. Fanii si-au adus aminte imediat de gluma lui Matthew McConaughey care spuna ca Leo imbatraneste insa femeile lui par sa aiba in continuare aceeasi varsta.


Leonardo DiCaprio si Blake Lively  au fost vazuti pentru prima data plimbandu-se impreuna in luna mai, la Festivalul de Film de la Cannes. Legatura lor a fost intens mediatizata, mai ales din cauza zvonurilor ca mama lui Leonardo DiCaprio ar fi impotriva relatiei pentru ca nu o considera potrivita pe Blake pentru fiul sau.


Cu doar cateva saptamani inainte de a incepe o relatie cu Blake Lively, Leonardo DiCaprio, in varsta de 36 de ani, se despartise de fosta lui iubita, modelul israelian Bar Rafaeli, cu care a format un cuplu timp de peste cinci ani. Anterior, actorul american a avut ca iubita un alt model celebru, brazilianca Gisele Bundchen, de care s-a despartit in anul 2005.


In acest moment, Leonardo DiCaprio are o agenda foarte incarcata, terminand de curand filmarile la  J. Edgar, in regia lui Clint Eastwood, in care joaca rolul omului care a pus bazele FBI-ului.

Acum, actorul filmeaza pentru pelicula The Great Gatsby, in care care interpreteaza rolul lui Jay Gatsby in ecranizarea celebrului roman al lui F. Scott Fitzgerald. Regia filmului va fi semnata de Baz Luhrmann. In 2012, Leonardo DiCaprio va aparea pentru prima data intr-un film regizat de Quentin Tarantino, in "Django Unchained" unde joaca alaturi de Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jamie Foxx si Christopher Waltz.


Blake Lively a avut si ea un an destul de incarcat, continuand filmarile la serialul care a facut-o celebra, Gossip Girl,  dar a avut si o aparitie de efect in Green Lantern, in care a jucat alaturi de Ryan Reynolds. In 2012, Blake Lively va juca in Savages, in regia lui Oliver Stone, un film cu o distributie impresionanta din care mai fac parte John  Travolta, Salma Hayek, Uma Thurman si Benicio del Toro.
 

Presa de scandal deja il cupleaza pe Leonardo DiCaprio cu Alyce Crawford, un fotomodel australian.



Modifică setările cookies