marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio revine in atentia publicului cu un nou rol de senzatie. Ce personaj important ar putea sa interpreteze actorul intr-un viitor proiect

Leonardo DiCaprio ar putea sa joace rolul lui Steve Jobs intr-un film biografic dedicat cofondatorului companiei Apple, ce ar urma sa fie regizat de Danny Boyle.

Leonardo DiCaprio revine in atentia publicului cu un nou rol de senzatie. Ce personaj important ar putea sa interpreteze actorul intr-un viitor proiect


Daca va semna contractul, starul hollywoodian, in varsta de 39 de ani, va lucra din nou cu Danny Boyle, care, potrivit The Hollywood Reporter, se afla in negocieri avansate pentru a regiza acest proiect cinematografic, informeaza dailymail.co.uk, citat de mediafax.ro.


Leonardo DiCaprio si Danny Boyle au colaborat cel mai recent in anul 2000, la thrillerul "Plaja/ The Beach".


Produs de Sony Pictures, filmul va avea la baza un scenariu scris de Aaron Sorkin, pe baza unei biografii de Walter Isaacson.

Potrivit presei internationale, Danny Boyle l-a inlocuit pe David Fincher in calitate de regizor al filmului, dupa ce Fincher ceruse un onorariu exorbitant si dorea sa detina "control complet asupra campaniei de promovare a filmului". David Fincher il dorea pe Christian Bale in rolul lui Steve Jobs.


Un alt film dedicat lui Steve Jobs, intitulat "Jobs", l-a avut in rolul principal pe Ashton Kutcher. Lansat in 2013, productia a fost un esec de box-office.


Leonardo DiCaprio va mai juca in thrillerul "The Revenant" ale carui filmari vor incepe in septembrie. Acest proiect va fi regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu si va marca revenirea lui DiCaprio pe platourile de filmare dupa o pauza de mai multe luni.


Starul hollywoodian a jucat in trei filme importante intr-un interval foarte scurt - "Django Unchained", de Quentin Tarantino, "The Great Gatsby", de Baz Luhrmann, si "The Wolf of Wall Street", de Martin Scorsese - iar cel din urma i-a adus o nominalizare la premiile Oscar.


Galerie foto


Modifică setările cookies