marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio poate castiga, in sfarsit, Oscarul? Imagini senzationale din The Revenant, in regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu  

Leonardo DiCaprio revine in atentia fanilor cu un nou rol fascinant. Din nou, superstarul este considerat favorit la Oscar, insa va fi acesta filmul care ii aduce mult ravnita statueta?

Leonardo DiCaprio poate castiga, in sfarsit, Oscarul? Imagini senzationale din The Revenant, in regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu

"The Revenant" este considerat deja un film fenomen, cu un potential mare la Oscaruri, in sezonul viitor. In regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu, cu Leonardo DiCaprio si Tom Hardy in rolurile principale, "The Revenant" este o drama puternica despre razbunare si supravietuire.

 


Filmul, inspirat de fapte realte, este un western-thriller al secolului 19, care spune povestea lui Hugh Glass (DiCaprio), un negutator de blanuri, care este schilodit de un urs in timp ce se afla in salbaticie.
 

Mai mult decat atat, in loc sa-l ajute, tovarasul sau de drum, John Fitzgerald (Tom Hardy), il jefuieste si il lasa sa moara.


Inarritu a filmat pe secvente, folosind doar lumina naturala si a filmat in conditii cumplite, in diverse zone ale lumii, in salbaticie.

 

Noile imagini publicate in presa sunt spectaculoase si superbe, relevand cateva scene cheie din film.

The Revenant
ajunge in Romania pe 22 ianuarie 2016.
 


Galerie foto


Modifică setările cookies