marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio il vaneaza pe Tom Hardy, ca sa se razbune. A fost lansat trailerul pentru "The revenant", in regia lui Alejandro Iñárritu

Proaspatul castigator al premiului Oscar, regizorul Alejandro González Iñárritu, este la final cu cel mai nou proiect cinematografic al sau, "The revenant", in care joaca doi actori foarte buni: Leonardo DiCaprio si Tom Hardy.

Leonardo DiCaprio il vaneaza pe Tom Hardy, ca sa se razbune. A fost lansat trailerul pentru The revenant , in regia lui Alejandro Iñárritu

"The revenant" este un western-thriller al secolului 19, care spune povestea lui Hugh Glass (DiCaprio), un negutator de blanuri, care este schilodit de un urs in timp ce se afla in salbaticie.

 

Mai mult decat atat, in loc sa-l ajute, tovarasul sau de drum, John Fitzgerald (Tom Hardy), il jefuieste si il lasa sa moara.

 

 

"Avand de partea sa doar vointa, ca o arma", Glass reuseste sa supravietuiasca atacului si "incepe o aventura de supravietuire si de razbunare pe Fitzgerald", se arata in synopsis-ul filmului.

 

 

"The revenant" (care se poate traduce in limba romana prin "cel intors din morti") va avea premiera de Craciun, anul acesta. Actiunea din acest film are la baza intamplari reale.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies