marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio colaboreaza cu regizorul Alejandro Gonzalez Inarritu: starul va juca in filmul The Revenant

Actorul american Leonardo DiCaprio va juca in urmatorul film al regizorului Alejandro Gonzalez Inarritu, "The Revenant", care va intra in productie in toamna acestui an, informeaza  The Guardian.

Leonardo DiCaprio colaboreaza cu regizorul Alejandro Gonzalez Inarritu: starul va juca in filmul The Revenant

Filmul The Revenant va fi produs de compania New Regency in colaborare cu studiourile Fox. Filmul va avea la baza romanul omonim scris de Michael Punke despre un colonist american din anii 1820, care incearca sa se razbune pe persoanele care l-au lasat sa moara in padure, dupa ce a fost atacat si ranit grav de un urs. Scenariul filmului a fost scris de Mark L. Smith si Alejandro Gonzalez Inarritu.

 

Acesta este primul film in care va juca Leonardo DiCaprio, dupa succesele repurtate in 2013 cu rolurile din doua lungmetraje care au impresionat publicul si criticii de specialitate: "Marele Gatsby/ The Great Gatsby" si "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street".
 

Leonardo DiCaprio, in varsta de 39 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentati actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat in epoca un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numara "What's Eating Gilbert Grape" (1993), in care a jucat alaturi de Johnny Depp, si "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public dupa ce a jucat in "Romeo si Julieta", in 1996, si, mai ales, in blockbusterul "Titanic", in 1997.

 

 

 

 

Actorul a putut fi vazut in 2013 in cinematografe in filmul "Marele Gatsby", o ecranizare de exceptie a romanului omonim scris de Francis Scott Fitzgerald, in regia lui Baz Luhrmann, si in "Lupul de pe Wall Street", in regia lui Martin Scorsese, intr-un rol care i-a adus cea de-a patra nominalizare la Oscar.

 

Alejandro Gonzalez Inarritu, in varsta de 50 de ani, este primul cineast mexican nominalizat la Oscar la categoria "cel mai bun regizor". Filmele sale "Amores Perros", "21 de grame" (cu Sean Penn in rol principal), "Babel" (cu Brad Pitt) si "Biutiful" (cu Javier Bardem) au fost premiate si nominalizate la festivaluri importante, fiind de fiecare data bine primite si de critica de specialitate.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies