marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio a explicat ce s-a petrecut de fapt cand a trecut Lady Gaga pe langa el, la Globurile de Aur. Reactia pe care a avut-o cand a vazut imaginile

Leonardo DiCaprio a fost fara indoaiala starul celei de-a 73-a editii a Globurilor de Aur. A fost premiat, ovationat de colegi si a creat faza serii la gala.
 

Leonardo DiCaprio a explicat ce s-a petrecut de fapt cand a trecut Lady Gaga pe langa el, la Globurile de Aur. Reactia pe care a avut-o cand a vazut imaginile

Leonardo DiCaprio a avut o reactie amuzanta dupa ce cantareata Lady Gaga s-a impins in el, in timp ce mergea spre scena sa-si ridice premiul. Reactia actorului s-a viralizat, el fiind surprins de camere ridicand din sprancene si facand ochii mari in momentul intalnirii accidentale cu Lady Gaga.
 

La finalul galei, un jurnalist i-a aratat pe telefonul mobil momentul care a cucerit internertul, iar  Leo a ras copios alaturi de regizorul Alejandro Inarritu si a explicat ce s-a petrecut de fapt: "Nu stiam cine trece pe langa mine. Asta e tot" a precizat DiCaprio.
 

La 41 de ani, Leonardo DiCaprio a realizat un rol laudat, care i-ar putea aduce si un Oscar - primul in 25 de ani de cariera. Filmul, The Revenant,  inspirat din fapte reale, prezinta povestea lui Hugh Glass, care face parte dintr-un grup care merge intr-o expeditie in Muntii Stancosi, dar este prins de un urs grizzly si sfartecat. Conditiile de la filmari au fost extrem de dure. Pentru un plus de autenticitate, actorii n-au ezitat, de pilda, sa doarma in carcase de animale. Iar intr-una dintre scene, DiCaprio a manancat ficat crud de bizon.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies