marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonard Nimoy, Spok din "Star Trek", a murit la varsta de 83 de ani

Actorul american Leonard Nimoy, cunoscut pentru rolul comandantului Spock din serialul "Star Trek", a murit vineri la varsta de 83.

Leonard Nimoy, Spok din Star Trek , a murit la varsta de 83 de ani

Nimoy a fost internat in spital, saptamana trecuta, dupa ce s-a plans de "dureri severe in zona pieptului". El suferea de boala pulmonara obstructiva cronica (care duce la insuficienta respiratorie) si a fost dus cu ambulanta la spitalul UCLA Medical Center din Los Angeles, dupa ce s-a plans de dureri in piept, pe 19 februarie.

 

Actorul, care este cunoscut pentru rolul comandantului Spock din serialul SF "Star Trek", a fost internat de mai multe ori in ultimele luni, iar anul trecut a fost vazut in New York intr-un scaun cu rotile si folosind un aparat de asistenta respiratorie.

 

Colegii din "Star Trek" deplang moartea lui Leonard Nimoy, interpretul vulcanianului Spock

 

Adam Nimoy, fiul lui Leonard Nimoy, i-a adus un omagiu tatalui sau, numindu-l "cel mai bun prieten".

 

"A influentat viata atator oameni. A fost un tip minunat si cel mai bun prieten al meu", a declarat Adam Nimoy, potrivit Associated Press.

 

"L-am iubit ca pe un frate. Ne va lipsi umorul, talentul si capacitatea sa de a iubi", a scris actorul William Shatner pe pagina sa de pe platforma Facebook. Shatner a interpretat rolul capitanului James Tiberius "Jim" Kirk din serialul "Star Trek", in care Nimoy a dat viata comandantului vulcanian Spock.

 

 

Citeste continuarea pe Mediafax



Modifică setările cookies