marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lea Michele, actrita cu cel mai frumos par de la Hollywood. Cum a ajuns sa joace intr-un serial fenomen dupa ce a fost refuzata pentru ca nu era frumoasa

Unul dintre cele mai populare seriale ale momentului printre adolescentii americani, Glee a ajuns la finalul sezonului 3. Marti, 7 milioane de spectatori au urmarit-o pe Lea Michele, actrita cu o voce minunata,  pentru a vedea cum se incheie inca un capitol din serialul fenomen care a readus musicalul pe micile ecrane.

Lea Michele, actrita cu cel mai frumos par de la Hollywood. Cum a ajuns sa joace intr-un serial fenomen dupa ce a fost refuzata pentru ca nu era frumoasa

La doar 25 de ani, Lea Michele este una dintre cele mai apreciate tinere celebritati de la Hollywood. Aceasta si-a inceput cariera de mica: la 8 ani aparea deja pe Broadway si a ramas constant in lumea teatrului insa in 2009, viata ei s-a schimbat complet cand a primit rolul lui Rachel Berry, o adolescenta extrem de talentata, aspiranta la statutul de star, in serialul Glee.

 

"Am fost aruncata intr-o lume destul de straina de mine, acest rol este primul job in televiziune, dar singurul lucru care ma facea sa ma simt in largul meu a fost faptul ca ma pricep sa cant." a spus actrita  pentru Washington Post.

 

Glee este un serial american de succes, care combina elemente de drama, comedie si musical, si care a devenit un adevarat fenomen in America.


Serialul urmareste povestea tinerilor membri din clubului Glee al liceului McKinley, care incearca sa reinveteze clubul si sa castige concursurile nationale, dovedind cat de talentati sunt.

 

Invitata la David Letterman zilele trecuta, actrita a avut o aparitie  de senzatie intr-o rochie alba si decoltata.
 


 


Serialul a devenit rapid un fenomen si i-a transformat peste noapte in staruri pe Dianna Agron, Chris Colfer, Kevin McHale, Lea Michele, Cory Monteith, Amber Riley, Mark Salling si Jenna Ushkowit. Primul sezon a strans 19 nominalizari la Premiile Emmy, a castigat de doua ori Globul de Aur pentru cel mai bun serial musical sau de comedie, iar in 2011 a fost nominalizat pentru 11 Premii Emmy. Jane Lynch a primit Globul de Aur pentru actrita in rol secundar iar in total serialul a strans 4 premii Globul de Aur.


Insa, cea care a atras atentia publicului cel mai mult a fost Lea Michele. "Intotdeauna am stiut ce vreau sa fac, adica sa fiu pe scena."

Lea Michele a demonstrat in Glee nu doar ca este o actrita talentata, dar este o artista completa, care canta si danseaza la fel de bine precum joaca, asa ca nu este de mirare ca a primit o nominalizare la Globurile de Aur.

Frumustea deosebita, faptul ca joaca in cel mai "cool" serial al momentului si ca esta talentata au adus-o in topul celor mai influente 100 de persoane din lume, realizat de celebra revista TIME in 2010.



"Fac aceste lucruri de foarte mult timp, dar momentele in care m-am simtit cel mai implinita au fost cele in care am fost la Casa Alba pentru a-l cunoaste pe presedintele Obama, cand mi-am vazut chipul pe coperta revistei Rolling Stone sau cand o mama mi-a spus ca sunt o inspiratie pentru fiica ei" a mai spus actrita pentru US Today.

 

Despre personajul ei din serial spune ca ii aduce aminte de ea in copilarie: "Rachel imi aminteste de cum eram eu la 10, 12 ani, este foarte ambitioasa si decisa sa isi urmeze visul. Am stiut dintotdeauna ce vreau sa fac si unde vreau sa ajung. Am vazut lumea reala la 8 ani si am incercat constant sa ma metin pe linia de plutire si sa raman cu capul pe umeri".


Desi acum este printre cele mai dorite femei, la inceputurile carierei i se spunea ca nu este suficient de frumoasa. "Sunt o frumusete atipica. Am invatat la un liceu unde daca nu aveai operatii estetice sau bani, erai un nimeni, nu erai cool, popular sau frumos. Mi s-a spus mereu ca nu sunt suficient de frumoasa pentru televiziune. Baietii nu ma placeau pentru ca nu eram in tiparul de frumusete. Si culmea, am primit rolul lui Rachel, care e superba".

Glee a transformat-o intr-o celebritate si una dintre cele mai dorite femei din lume si a devenit imaginea brandului Dove. Mai mult, a fost votata drept femeia cu cel mai frumos par de la Hollywood intr-un sondaj "Fames Hottest Looks", realizat anual de Institutul de chirurgie estetica si reparatorie din Beverly Hills.



 

 

Sursa foto: Getty


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies