marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lars von Trier prezinta la Venetia varianta Director's Cut a filmului Nymphomaniac II. 3 clipuri noi cu scene necenzurate

Lars von Trier isi prezinta varianta Director's Cut a filmului Nymphomaniac II, zilele acestea, la Venetia. Producatorii au lansat 3 noi clipuri, cu scene explicite si interzise minorilor.

Lars von Trier prezinta la Venetia varianta Director s Cut a filmului Nymphomaniac II. 3 clipuri noi cu scene necenzurate

Anul trecut, Lars von Trier lansa la Berlin filmul Nymphomaniac.  Pelicula, impartita in doua parti, a starnit reactii mixte: unii il considera un film filosofic, altii il considera un film fara esenta, cu scene exagerate de nuditate si sex.


Insa, cert e ca nici un film realizat de danez nu trece neobservat. Si daca versiunea lansata in cinematografe era deja destul de socanta, von Trier lanseaza si versiunea director's cut, in care sunt incluse si scenele mult mai explicite, care nu au mai ajuns in cinematografe. Anul acesta, la Venetia, acesta prezinta versiunea necenzurata a filmului, care a ajuns in anumite cinematografe, inclusiv in Romania, in iarna.

 


 

Atentie, scene interzise minorilor


Intr-unul din clipuri, personajul jucat de Charlotte Gainsbourg, o dependenta de sex, se duce la psihologul ei pentru a-i semna cererea de avort. Apoi, o vedem in mijlocul unei sesiuni de terapie, ca la final sa o vedem alaturi de Jamie Bell intr-o scena explicita de sex. Nymphomaniac (2013) este o productie Zentropa Entertainments, compania regizorului danez Lars von Trier si este distribuit in Romania de Independenţa Film.

 

 

 

Nymphomaniac este epopeea erotica a unei femei al carei traseu, de la nastere si pana la varsta de 50 de ani, ne este povestit de personajul principal, Joe, cea care si-a pus diagnosticul de “nimfomana”.  In dupa-amiaza unei ierni geroase, batranul dar inca sarmantul burlac Seligman o descopera pe Joe batuta si prabusita pe o alee laturalnica. O ia acasa si ii ingrijeste ranile, in timp ce incearca sa afle cate ceva despre viata ei. Seligman este cel care, vreme de opt capitole, ii asculta povestea cea complicata si intesata de interjectii a “nimfomanei” Joe. Filmul are o galerie impresionanta de actori. Charlotte Gainsbourg (Joe la maturitate), Stellan Skarsgård, Uma Thurman, Willem Dafoe, Shia LaBeouf, Udo Kier, Christian Slater, Stacy Martin (tanara Joe) si altii.

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies