marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lars von Trier a inceput filmarile la controversatul film Nymphomaniac. 3 filme cu scene de sex nesimulate

Copilul teribil al cinematografiei europene, cum este numit Lars von Trier, a inceput productia la mult discutatul sau film Nymphomaniac. Regizorul de 56 de ani a starnit valuri in ultimele luni promovandu-si viitoarea pelicula despre care a dezvaluit ca va avea scene de sex reale.

Lars von Trier a inceput filmarile la controversatul film Nymphomaniac. 3 filme cu scene de sex nesimulate


Regizorul Lars von Trier a sustinut o sedinta foto alaturi de distributia din care fac parte Stellan Skarsgard, Charlotte Gainsbourg, Mia Goth, Christian Slater, Shia LeBeouf si Stacy Martin. Filmarile debuteaza in Koln, Germania.

Personajul central al filmului va fi una dintre actritele preferate ale lui Von Trier, Charlotte Gainsbourg, care o va interpreta pe Joe, o nimfomana ce isi povesteste viata erotica. Filmul, ce urmeaza sa fie lansat in 2013, va avea doua parti, una „hardcore”, cu scene pornografice explicite, si una „softcore”, in care camera se va folosi de unghiuri diferite pentru a reda imagini nu foarte clare din corpurile actorilor.


In film, il vom mai vedea pe Stellan Skarsgård, care joaca rolul unui burlac ce o descopera pe Joe batuta, intr-o noapte de iarna, si o duce la el acasa, unde o ingrijeste si ii asculta povestea impartita in 8 capitole. Desi regizorul a declarat ca pelicula va avea scene de sex reale, e posibil ca acestea sa fie realizate de dublurile vedetelor, a marturisit Stellan Skarsgard. Shia LeBeouf si Stacy Martin sunt cei doi actori despre care s-a dezvaluit ca vor avea scene sexuale nesimulate. Shia LaBeouf a povestit intr-o emisiune televizata cum a fost ales de von Trier. "I-am trimis mai multe filmulete in care fac sex cu prietena mea si asa am obtinut rolul", a spus LaBeouf.

Nu e prima data cand Lars von Trier scandalizeaza publicul cu scene fara perdea scrie digitalspy.co.uk. In 2009, Lars von Trier i-a lasat muti pe cei prezenti la Cannes, in timpul vizionarii filmului sau Antichristul, promovat drept cel mai socant film din istoria Festivalului de la Cannes. Scenele de sex dintre personajele interpretate de Willem Defoe si Charlotte Gainsbourg au fost reale, insa "jucate" de doua dubluri ale actorilor, noteaza sursa citata.


Stellan Skarsgard si Lars von Trier pe platourile de la Nymphomaniac

Unii criticii au numit filmul una dintre cele mai scarboase pelicule din istorie. In timpul vizionarii, unii dintre spectatori au lesinat, iar altora li s-a facut rau dupa ce au vazut scene de tortura, cruzime si organe genitale mutilate. Reactiile au fost vehemente, insa regizorul danez a explicat ca acest film l-a ajutat sa se vindece de depresie. "Nu am nici o explicatie pentru Antichrist decat ca este cel mai important film din cariera mea si in care cred enorm."

Peter Aalbæk, producatorul filmului Nymphomaniac a declarat pentru The Guardian: "Lars vrea sa surprinda pe ecran trezirea sexuala a femeii."


Drama 9 Songs (2004) a regizorului britanic Michael Winterbottom contine si ea scene sex reale intre Margo Stilley si Kieran O'Brien. Acelasi lucru s-a zvonit si despre Sienna Miller si Hayden Christensen in Factory Girl, insa actrita a negat acest lucru. Mult timp presa a speculat ca faimoasa scena de sex intre Donald Sutherland si Julie Christie in ecranizarea cartii lui Daphne Du Maurier, Don't Look Now, a fost reala. Filmul a fost numit cea mai buna pelicula britanica din istorie de Time Out, insa Donald Sutherland a negat ca scenele de sex ar fi fost nesimulate.
 


Galerie foto


Modifică setările cookies